Informacijos tiltas kaip provaideris?

Informacijos tiltas kaip provaideris?

ITI siulo savo paslaugas… Atseit, inetas per radiolinka. Kas susidures su shita kompanija, apsimoka su jais prasidet?

As jau metus naudojuosi ITI.
Reikalas toks, kad laukiau kol ives apie 3 men (vis aiskindavo, kad nera niekur radio antenu pirkt ir t.t.). Kadangi mano name as organizavau visa ivedima, tai man padare tikrai nebloga linija. Kiti vartotojai labai skundziasi rysio kokybe. Daug kas ITI atsisake ir suformavo nauja tinkla ant DSL pagrindo.
Vienas geras pliusas ITI tinkle yra, tas, kad ten yra serveris, kuriame labai duag filmu, programu, mp3 ir t.t.

Galutinis mano zodis yra toks - jei ITI neturi pazistamu, tai tikrai nesivesk, nes isprotesi jiems beskambinedamas

Kazhkada priesh kokius 1 -1,5 metu dar naudojaus ITI. Greitis vis mazhejo, mazhejo, kol inetas budavo tik pusvalandi per para ir tai 3 val. "ryto".

pas ITI bet kada gali dingti rysys (apie 17-18 val. praktiskai garantuotai), o jiems paskambinus, kazkokia mergine lemena: "deja, pas mus taip pat nera interneto…"
Vienu zodziu, nerekomenduoju su jais prasidet… Blogai

susidūriau su iti Šypsena
nieko gero nepamenu iš to pusmečio…
suportas - blondinė, kuri nieko nesupranta, adminas visada užsiėmes, ty po kelias dienas inetas neveikia, nors skambinėji, kai pasitvarko, paskambini blondinei,ji paaiškina, kad nieko blogo nebuvo, perkrovėm serverį ir pradėjo veikt. Ineto greitis labai jau šoliuojantis. Kai jau tvarkėmės taka, atėjo šefas, gazdino, rėkavo, kad mes juos išdavėm, vos į snukį nesiūlė, gyrėsi, kad jie geriausi ir tt… einu parūkyt, susinervinau prisimines :confused:

Sadness idek butu wisai idomu… Mirkt

pas mane Impreza 4WD, su tepaliniais amortikais, kardanas, diferencialas ir tt.

geras!!

Elektrinis motoriukas jame stovi Šypsena Tik va, tie elektriniai motoriukai sukasi nekukliai. Vidutinisc motoriukas sukas apie 25k rpm. Buna ir 40k rpm. Siaip cia tikrai nera zaislas. 4wd, du dirzai, difas, amortikai tepaliniai, pilnai reguliuojasi suvedimas. Yra pirkt ivairiu padangu Šypsena Valdymas irgi nera lengvas, cia ne is maximos masinyte uz 50lt. Beje, duzhta irgi efektingai. Galesiu idet fotkiu savo masynkos. Tiesa mastelis 1:10.

Variklio galia į visus 4 ratus perduodama per dviejų diržų pavarą. Patogus diržo įtempėjas užtikrina saugų priekinio diržo darbą. Kryptinis universalių padangų protektorius puikiai išstumia purvą bei mažus akmenukus. 26 mm pločio ratlankiai bei padangos užtikrina maksimalų sukibimą su kelio danga. Tepaliniai amortizatoriai ir poliruotos amortizatorių ašys užtikrina ilgaamžiškumą. Na as asmeniskai manau kad tai yra daugiau nei zaislas… Mirkt

gerai atrodo Cha cha

gal gali papasakot kas ten per varikliai ir koki jei naudoja kura? paskutriniu metu pastebimas skelbimuose ir didesnis susidomejimas tom masinom …

apie 70km/h traukia… bet yra ir warikliuku kurie 100km/h istraukia… Mirkt

graziai atrodo Gerai

ot ir neatspejot cia jug radijo bangu masina… Cha cha