Incestas

Incestas

Vakar buvau pasiurpusi, kai pamaciau ir isgirdau patiketi buvo sunku, tevas savo dukra tris metus prievartavo, zmona uz bokso kriause laike, o dabar abiem is kalejimo grasina susidorojimu…NeNeNe
Tia kas gi vyksta, kad su savo gimdytojais vaikai negali but saugus…???

dazniausiai tokie tevai yra girtuokliai

pasaulis ritasi žemyn…Blogai

pagrasintų jis man - tai kaulų nusisrinktų. Kam tokius žmones Žemė nešioja, nesuprantu Piktas

Kai kalbejo mama tai sake, kad tevas sex potrauki turejo kai buvo blaivas, o musimo potrauki kai girtasBaisuBaisuBaisu

Ziauru, kad taip dedasi, is kur tokie nukrypimai ir atsiranda Žliumbia

Is sios temos ir ne visiskai tikslaus jos pavadinimo, kai kurie dalyviai gali susidaryti klaidinga ispudi, jog incestas yra susijes su smurtu. Tai netiesa. Smurtas - tai tik vienas is incesto atveju.

incest n.

1. Sexual relations between persons who are so closely related that their marriage is illegal or forbidden by custom.
  2. The statutory crime of sexual relations with such a near relative.

O dukters privartavima, kaip tu pavadinsi, gal mano temoj tai ir uzgozta, bet tai svarbiausia
Nustebęs

[quote]sielu_valdove rašė:
O dukters privartavima, kaip tu pavadinsi, gal mano temoj tai ir uzgozta, bet tai svarbiausia
Nustebęs
[/quote]

Visų pirma - pedofilija.Piktas Nematau didelio skirtumo, ar prievartaujama sava ar svetima dukra.Blogai

paprasciausiai tokie zmones nesupranta, kad dukra tai ne tik mergaite, kuria galima pasinaudoti … tai baisu

Visų pirma - pedofilija.Piktas Nematau didelio skirtumo, ar prievartaujama sava ar svetima dukra.Blogai

[/quote]

Kad ir kaip tai skambetu, bet pedofilija ne taip baisu kaip savo vaiko prievartavimas, nes vaiko jausmai savo tevui artimesni ir siltesni nei svetimam. tai skirtumas bet ne pedofilijos pateisinimas

supuvusi visuomenė gali tik taip elgtis…Nekaltas

Tokiu atveju visos visuomenes supuve, ves manau kad kitose salyse tai dar daznesnis reiskinys, kazkur girdejau, kad motinos apmoko savo sunus sex elgesio ir tai laiko vertybe.?????????

sewbaz i tol’ko… Liūdnas
va tokiem pachias griezhciausias bausmes rejktu skirt… sookoz Piktas

čia kur taip?Apakęs gal kokioj Čingačkukų tautelėje…Nekaltas

Kad prisiminciau tai pasakyciau, bet kazkur Europos vienoj issivysciusioj saly, bijau net ka sumeluot, bet taip yra

nejau visiems dzin ir neturit ka pasakyt, man net pikta del tokio jusu abejingumoPiktasPiktas

o kad mes kazka pasakysim, tai seimai bus lengviau? nesuprantu tavo parinimosi Ne