Paladinas priklauso sektai???
Paskaičius paskutinius Paladino pasisakymus, man tapo dėl jo neramu!? Negi moderatorius priklauso sektai? Paskaitykite, ir patys įistikinsite!
taigi ka tu, cia ne tik Paladinas, bet ir visa banga, kartu su visais banguotojais yra viena didziule sekta ka nezinojai
bent jau taip zmones sneka
Perskaicius tavo parasyma is pradziu pagalvojau, kad siaip juokauji, todel ir parasiau juokinga atsakyma. Bet po to perskaiciau tema is kurios tu susidarei si ispudi. Todel istryniau pirmaja zinute ir pabandysiu rimciau parasyti. Kiek zinau Paladina is bendravimo internete, tai jis labai normalus vyrukas. Kas liecia jo parasytas zinutes, tai rodo, kad jis paprasciausiai yra apsiskaites ir ispruses religiniuose klausimuose. As nematau nieko blogo, kad zmogus domisi ivairiais religiniais ir filosofiniais klausimais. Jei tau butu teke apsilankyti JAV, tai pasakytum, kad visi amerikonai priklauso sektoms. Nes ten zmones tikrai daugiau religingesni, nei LT. Ir jie diskutuoja daug daugiau apie religija, remdamiesi Biblija, nei lietuviai. Ten daznas yra perskaites Biblija bent keleta kartu, ko nepasakyciau apie lietuvius. Taigi buk siek tiek tolerantiskesnis ir ismok atskirti sektanta nuo eilinio apsiskaiciusio tikinciojo.
Ir iš vis… jei kyla kam abejonių… kodėl jo nenori tiesiai paklausti privačiai ? Čia vos ne kaip šmeižtas koks tai gaunasi …
O jei ir priklausytu, tai ka? Nuo to taptu maziau idomus pasnekovas? Blogesnis moderatorius?
as priklausau tai paciai sektai
Aha ir as noriu i Paladinistu sekta!!!
Na siaip jei rimtai, tai gyvenime nepriklausiau, nepriklausau ir nepriklausysiu jokioms sektoms. Esu katalikas.
Kas del sektu, tai vienas mano geru pazistamu yra Dvasines paramos namu ikurejas ir vadovas. Ta istaiga padeda asmenims, nukentejusiems nuo sektu ir ju artimiesiems.
O siaip as religiniais klausimais tikrai domiuosi. Ir man nemaza ispudi palieka pranciskonu ir jezuitu hmmm… kaip cia pasakius filosofija? Mokymas?
Mano priklausymas sektoms - vienas idomesniu mitu apie mane. Tiesiog idomu, kodel toks ispudis?
Jeigu ziureti istoriskai, tai judaizmo poziuriu krikscionys yra sektantai
Taip kad, Paladinai, sektantas esi absoliutus
rikitiki…
Kažkokios dėsningos Tamstos interpretacijos Paladino atžvilgiu.
Kaip Bangos naujokui - ar pernelyg drąsios?
Rašyk senuoju niku, niekas nesmerks. Čia žmonės supratingi
Pievele,gal Tamista esate seklys Morka?
Siaip jau ne tik judaizmo poziuriu, bet ir graiku (romenu) tikejimo poziuriu I - IV amziuje, nes sektos pozymiai yra:
- Kritiskas, (net smarkiai) poziuris i kitus tikejimus; (prisiminkim pirmuosius krikscionis)
- Saviizoliacija, griezta naryste, apeigu uzdarumas (prisiminkim velgi pirmuju krikscioniu katakombas ir slaptus susirinkimus)
- Autoritarinis vadovu valdymas (apastalu sprendimai buvo auksciausi ir negincijami)
- Radikalus poziuris i nudienos situacija (pirmieji krikscionys lauke pasaulio pabaigos ir Dievo karalystes, nepripazino vergovines santvarkos ir imperatoriaus kaip auksciausios valdzios, aplamai zemiski reikalai jiems nerupejo)
Ta prasme krikscionys kazkada puikiai atitiko visus sektos pozymius ir buvo sekta ziurint tuo metu vyraujanciu religiju akimis. Tas pats, beje, galioja ir islamui.
Ei, Paladinai, atsipalaiduok
Ar reikia teisintis ir aiškintis tūlam anonimui? Ne tavo religinėmis pažiūromis jis domisi
rooki, aš ne morka - aš pievelė Prašau nežeminti pareigose
- As irgi priklausau TAI sektai.
- Paladinas kulturingas,apsiskaites zmogus
3.Pas mus nuomoniu pliuralizmas, ir kaltinti zmogu del jo priklausimui ,religinei bendruomenei ,ar sektai yra neetiska
Kiekvienas is musu renkasi pagal savo poreikius ,kam kodel ir kiek priklausyti .
Ir Jusu zinute Nr 1 yra mano manymu neetiska.
fuuu kaip negrazu, ir reikejo gi cia rasyti tokias nesamones viesai? skaiciau , skaiciau Paladino pasisakymus ir vistiek nesupratau is kur galejo susidaryto toks ispudis. Linkstu i Zalios_pieveles versija
O tau ka pavydas bamba griauzia
Tipiskas lietuviu bruozas-prisiknisti prie nekaltu
…
As is vis kai paskaiciau ta tema, tai taip ir nesupratau kodel Paladinas buvo sektantu palaikytas.
Jo… mmmm… ajo…
Na ir diskusijos.
Turbūt mažesnes sukelčiau Sabonį afrikiečiu pavadinęs.