<img border=0 src="i/xsmiles/mail.gif" alt="Laiškas">Kodel toks pigus TV?

Kodel toks pigus TV?

Maximoj yra pirkt TV su ploksciu kineskopu(istrizaine, berods 21’) ir kaina tik 800 su trupuciu lt. kai tuo tarpu kitu firmu TV su ploksciu kineskopu be 1000lt niekur nerasi?

tam tv tikriausiai nera nei laikrodzhio nei budilniko nei video inputu nei teletexto nei sleepo ir tikriausiai be distancinio… Šypsena

Maxima juos perka dideliais kiekiais tad pigiai ir parduoda… siaip jei tu turi omeny aiwa telika tada jis visai nieko…

as maximoj nusipirkau masinini telika 5.5colio uz 80lt.Nu nespalvotas bet visai px masinoj.Tik nezinau koel taip pigiai

ilgai veiks…jei teisingai impregnuosiAlus

as dairiausi didesniu TV (29-32&quotMirkt, tai Maximoj kainos tikrai nebuvo mazos, net didesnes. Ziurek ar tas TV stereo, kur rinktas ir pan. Dabar tiek daug ****o veza, kad nepasitikiu net normaliomis apzvalgomis. As darysiu taip - isirasysiu keleta lenteliu ar spalvu juostu is tuo metu neveikianciu kanalu i VHS kasete, ir nusineses i parduotuve ziuresiu kaip rodo.

Jo jo ziurek,kda tavo TV butu stereo, bo pas mus visa televizija transliuoja mono TaipTaipŠypsena Siaip tai patys gi zinot, kad daznai moki tik uz vardaAš nekaltasAš nekaltas

Tie dišovi plokšti tai sako tik optinė apgaulė:išorėj plokščias o iš vidaus išgaubtas…Aš nekaltas o ten jau neįlysi patikrinti.
Vilniaus &quot;Senukuose&quot; akcija iki naujamečio -parduoda SHARP 70 įstrižainės 100Hz, stereo telikus 1479 lt išsimokėjimui,tipo be pabrangimo. Kiek domėjausi,surinkti Ispanijoj.Gal kas turėjot reikalų,gal patarsit,ar vertas dėmesio?

jo, moki uz vardaŠypsena Cia panasiai , kaip pilieciai pirkdami merzadesus, audines shimtines ir kitokias ten …ines moka uz varda. O ten tas pats shit - metalo gabalas. Nemanau, kad pirkdamas aparatura moki uz varda.

moki uz varda dar ir kaip… kad ir liudnai pagarseje IBM HDD. IBM buvo geriausia HDD gaminanti firma… jos HDD buvo visada brangesni ir tt… mazdaug sustriausi… Šypsena tik va klaida padare… isleido bugova modeli… kuris kas menesi ar keleta issikalibruoja… Cha cha va taip ir buna su tom “gera” varda turinciom firmom…