Ką manai , apie žmones
, kurie nešioja akinius
?
Ankščiau tai būdavo lyg ir negražu , gėdinga
… dauguma dėl jų kompleksuodavo
…
Merginos ačkarikės skaitėsi pabaisos
, o bernai
- vafliai
…
Kaip manai ?
Kazhkada ir sijonas aukshciau keliu reishke, kad paleistuve…
akiniai dideli mato suda is toli!As pats nesioju akinius ir del to visiskai nekompleksuoju,sveikata svarbiau,be to dabar tokiu yra stilingu remeliu,kad zmogui daugiau prideda solidumo ir pan.zinoma viska reikia tinkamai parinkti
as manau, kad cia nieko baisau nera! Jei jau akys sugedusios tai jau nieko nepadarysi - reikia nesioti akinius! O kas is to saiposi tai tegul kur nors slepiasi!
man tai labai fainai, svarbu kad tiktu. Kazkada kai drauge ieskojo sau akinuku, tai ir as uzsimaniau, labai jau graziu remeliu maciau
nemanau, kad dabar zmones saiposianksciau saipesi
dabar tai normalu
pati nesiojuo jei nusibosta tai isidedu linzes va teip
daznu atbeju vaizdo tikrai negadina
Nėr skirtumo
Būna, kad su akiniais ir dar gražiau atrodo
Būna, kad žmonės nešioja tik rėmeliu su stiklais be dioptrijų, nes taip gražiau atrodo… tai kaip aksesuaras
akiniai kai kam net ir seksualumo prideda
As neshioju akinius too ! Kazhkada buvo etapas kontaktiniu leshiu , bet tai buvo senei ir del nepakankamos infos kaip elgtis su tais kontaktukais teko net Kauno klinokose del akiu uzhdegimo paguleti Na bet tai jau praeitis , akiniai man tinka ir jokio che komplexo , ash shiaip visomis 5 uzh tai kad jie priduoda sexualumo !
labai normaliai,kartais netgi graziau atrodo nei be ju.nu aisqu jei tie akiniai ne su centimetro storio remeliais ir 2 cm storio stiklais
Tai turbūt tik mokinukai gal dar šaiposi nes tikrai nepastebėjau to.
Jo akiniai padeda gyventi,tai ir ivaizdis ir akiu negadina kai to reikia. Turiu tokius akinius su specialiais stiklais, kad kompas akiu negadintu,bet i gatve su jais neinu.
taip!
svarbu,kad prie veido bruozu tiktu!
nors daugelis renkasi alternatyva - nesioja lindzes!
o as tik sianden nusiprkau akinius ir tikrai del ju nekompleksuoju, juk pastoviai nesioti ju nereikia, o akiniai jei teisingai parinkti atrodo puikiai.Nesuprantu tokiu zmoniu, kurie gali saipytis is kitu kurie nesioja akinius, tai tik parodo kad jie dar nesuauge…
Gerai cia pasakei
Yra zmoniu,kurie su akiniais dar graziau atrodo Mano nuomone,akiniai zmogaus negadina
Zhmones kaip zhmones. Nieko manau nesiskiria nuo tu, kurie neneshioja akiniu. Nei tai gedinga, nei ka.
Akiniu dabar yra wisokiu wisokiausiu. Tik reikia prie sawo weido prisitaikyt tinkamus ir . kartais ju ne nepastebi… nes labai tinka zhmogui…
man pwz anxcew (kol da nepilnametis buwaw) pardatoovese alaws nepardodava, jei be akinioo budavaw typa wyresnis atrodzheu