imantrus ir neimantrus masinu dazymas

imantrus ir neimantrus masinu dazymas

Blyn as kaip visada suplaku viska i viena bet tikiuosi suprasit nu tikekimes kad atsiras tokiu taip kad nepykit uz klaidas ir siaip betvarke mano raste Kietas

Na juostas per visa masinyte chebrike uzsiklijuoja ir is lipnios pleveles. Nera butinybes vargti su dazais. Jei jau tau taip grazu Cha cha

JP.

heh nu nezinau nezinau kaip ten su ta klijuojama juostyte buna nezinau kaip ten viskas daroma o kad grazu jai gerai masina sutvarkyta tai nieko visai atrodo manau o kainu butu galima sulaukti?;-]]] ir siaip butu idomu kaip ten viskas vyksta heh ir vel suveliau kazka ;-]Cha cha

Siais laikais kai dazymo technologija gerokai pazengus i prieki, pala, ka as cia rasau kaip profesorius. Viska ramiausiai gali pasidaryt pats savo garaziuke, gavai kompresoriu, atstoinika, polilizatoriu ir pirmyn. Dazai dziuna gana greit visokiu ten dulkiu musiciu ar dar ko neprisirinksi tiek daug kad jau negaletum paskui nupoliruot

JEEPas prasyciau atsakyt i jumi uzduota, paralono, klausima

nu siaip dekui uz patarima bet nemanau kad man pavyktu tai igyvendinti nemanau kad as esu pasiruoses apsiimti tokiu dalyku ir beto ratu neturiu dar taip kad nera ant ko purksti ir siaip reikia tiesiai viska padaryti ir tt nemanau kad butu imanoma mano auksinem rankelem;-]]]]]] o jai apie kainas prabiltumem kas vyksta toje srityje ?;-]Cha cha

Kadangi i tuos dalykus nesu spjaunantis, tai jei ka reikia pasipurkst griebiu ir pasidarau, o poto gardziai isgeriuAlus ir kimbu poliruot. Kainos tai apytiksliai tokios butu 100gr. dazu kainuoja nuo 10 iki 18lt( priklauso nuo gamintojo) vienai detalei reiketu apie 80-120gr. velgi priklauso kaip dazai dengia pavirsiu. Cia parasiau apie akrylo dazus.

Na fik grunduot, pabandyk, kaip dengia senus dazus, ar neriaguoja, jei viskas tvarkoi puti toliau

Taigi galima zymiai paprasciau:
prki dazu is balionelio(~20Lt), su popierine izoliacija pasidarai jostu forma ir dazoma pavirsiu pasiausi su 1000 sveiciamu popieriu (vadastojke). Kai isdziuna nedazomus pavirsius uzklijuoji laikrasciais, nuriebalini antisilikonu ar vaitspiritu ir purski dazus ~25cm Svarbiausia purksti plonais sluoksniais ir kokius 3 kartus, kod tolygiai uzsidengtu - storai purskiant gausis patiokai.

Pasigaidinsi pats ir masina, dazydamas balioneliu, kokybe bei dazu atsparumas toli grazu ne tas kaip dazan normaliais dazais

jei klejuosi juosta tei artesi link “kaimas tunning” Šypsena
geriau graziai nudazyta nei aplipinta visokiom “pasamonem” OT!

o tai visgi… kokia ten mashina ?! Aš nekaltas

Jei viska padarysi ciki tai vaizdas nebus toks jau blogas, bet kaipdazniausiai buna norai prasilenkia su pinigines turiniu, ir pasidaro zmogus jeralasa o ne masina

O ką tu ten nori juostomis nudažyti? Rašai, visi grybauja aplink ir tiek…

Aš nekaltas

tikra grazute

Lope ir alkocholike!

Tikraj paprasta boba Juokiasi

man jinai tai siaip visai simpatiska yra…

100 % paprasta boba…