Iki naujuju.....

Iki naujuju…

Iki naujuju liko jau kelias valandos…Paskaiciokim kartu(Iki naujuju laikrodis yra http://www.ddc.ten.lt/ )
kaip?Kur?Kada?Su kuo?SVESI NAUJAKA(ar gal visai nesvesi?)

Pas jumi LT jau 21h pas muni dar tik 20h Taip Ir kaip ash atlaikysiu??? :v Juk reiks du kartus shampuna ups, shompana shauti Gerai

Promile - pas jumi tai kur? Aš nekaltas

o tu is kur?

Gerai. Namie. Siandien. Viena… A, cia dar prierasas buvo Cha cha Tai tada nesvesiu Naujako Mirkt

vb…Nezinojau kad yra tokios mergos…Geriau patilesiu…As iskart maniau kad tai bernas…Dar atleisti galima…Nu bl kad merga tokia butu visiems bl tik kazka blogo pasakyt nu n*

Sorry, tau kazkas neitiko Aš nekaltas As nepanasi i mergina Aš nekaltas Cia tai naujiena pasakei Taip Cha cha
Buna visokiu zmoniu ir visokiu nuomoniu. Tau neitikau, kitas isimylejo. Galvoji, elgiuosi netinkamai Aš nekaltas Vadinasi neikandi jumoro, kuris cia skleidziasi i visas puses. As blogo visiem linkiu, blogai rasineju Aš nekaltas Cia tik tavo nuomone. Sorry, bet gal siandien tau bloga nuotaika… Ir del taves keistis tikrai neverta. Tuo labiau, nera reikalo Mirkt
Ir dar pakulturinsiu tave- mergos TIK DVARE Mirkt Issiseivink ir naudok i sveikata padvigubintom dozem Mirkt
Nepyk, man siandien gera nuotaika, nors ir Naujus svenciu viena Mirkt

gerai pavarei, liux, taip ir reikia.Geraias ir viena, bet nuotaika - super!
bent jau nereikes kvailai vaipytis ir vaidinti kad linxma, ye suvalgiau zasi ir taip man ir reikia.

Na as tikrai nenorejau zmogaus izeist. Tai man nepriimtina. Tik paprasciausiai man gaila, kad zmogus nesupranta kur yra jumoras, o kur realybe. Daugiau su manim bendraujantys jau nebekelia pretenziju del kokio nors pasakyto zodzio ir savaime suprantama nevadina kokiu bachuriska merga (nekenciu tokio issireiskimo kaip "merga"). O tuo labiau, pazystami zino, kad jei dedu koki veideli, tai taip ir jauciuosi… Whatever, nieko nepakeisi… Cia jau sio zmogelio reikalas- kaip i mane ziuret, ir ar reikia pries mane nusistatyt…

Na siuo klausimu su tavim tikrai sutinku Mirkt Kazkaip itartinai linkam man. Maniau, kad nuotaika subjurs, bet klydau. Na siaip dar ne vakaras, bet tikiuosi si karta tai negalios Mirkt
Tai didele zasi kepei Mirkt

NAUJIEJU *****!!1BL MESLAS NX!NIEKO IDOMAUS NER…Bl POra AKUMU IR …

daugiau nieko ir nesugebi pasakyt Cha cha nors tavo kultūra manęs jau nebestebina… Ne koks pats esi, tokie ir tavo Naujieji, o jei jie tau nieko gero, vadinas pats esi ne ka geresnis, deja Taip