Iki naujuju liko jau kelias valandos…Paskaiciokim kartu(Iki naujuju laikrodis yra http://www.ddc.ten.lt/ )
kaip?Kur?Kada?Su kuo?SVESI NAUJAKA(ar gal visai nesvesi?)
vb…Nezinojau kad yra tokios mergos…Geriau patilesiu…As iskart maniau kad tai bernas…Dar atleisti galima…Nu bl kad merga tokia butu visiems bl tik kazka blogo pasakyt nu n*
Sorry, tau kazkas neitiko As nepanasi i mergina Cia tai naujiena pasakei
Buna visokiu zmoniu ir visokiu nuomoniu. Tau neitikau, kitas isimylejo. Galvoji, elgiuosi netinkamai Vadinasi neikandi jumoro, kuris cia skleidziasi i visas puses. As blogo visiem linkiu, blogai rasineju Cia tik tavo nuomone. Sorry, bet gal siandien tau bloga nuotaika… Ir del taves keistis tikrai neverta. Tuo labiau, nera reikalo
Ir dar pakulturinsiu tave- mergos TIK DVARE Issiseivink ir naudok i sveikata padvigubintom dozem
Nepyk, man siandien gera nuotaika, nors ir Naujus svenciu viena
gerai pavarei, liux, taip ir reikia.as ir viena, bet nuotaika - super!
bent jau nereikes kvailai vaipytis ir vaidinti kad linxma, ye suvalgiau zasi ir taip man ir reikia.
Na as tikrai nenorejau zmogaus izeist. Tai man nepriimtina. Tik paprasciausiai man gaila, kad zmogus nesupranta kur yra jumoras, o kur realybe. Daugiau su manim bendraujantys jau nebekelia pretenziju del kokio nors pasakyto zodzio ir savaime suprantama nevadina kokiu bachuriska merga (nekenciu tokio issireiskimo kaip "merga"). O tuo labiau, pazystami zino, kad jei dedu koki veideli, tai taip ir jauciuosi… Whatever, nieko nepakeisi… Cia jau sio zmogelio reikalas- kaip i mane ziuret, ir ar reikia pries mane nusistatyt…
Na siuo klausimu su tavim tikrai sutinku Kazkaip itartinai linkam man. Maniau, kad nuotaika subjurs, bet klydau. Na siaip dar ne vakaras, bet tikiuosi si karta tai negalios
Tai didele zasi kepei
daugiau nieko ir nesugebi pasakyt nors tavo kultūra manęs jau nebestebina… koks pats esi, tokie ir tavo Naujieji, o jei jie tau nieko gero, vadinas pats esi ne ka geresnis, deja