Iiyama monitoriai vs. Samsung

Iiyama monitoriai vs. Samsung

Iiyama atrodo, kad yra rimtas daiktas - projektuotuojam ir dizaineriam.

Daba pats nusprendžiau pirkt naują monitorių. Yra 2 kandidatai - Samsung Syncmaster 757NF 17" ir Iiyama Vision Master 1451 19". Pats krypstu link Iiyamos - labai patinka 19", mėgstu filmus ir schemas Šypsena Pižonai pradės šaukti, kad Iiyama nėra ploščias, bet atmetus vienintelį trūkumą kas geriau? Dar prie Vision Master radau tokią negražią pastabą Liūdnas

Vision Master 1451
The LS902UT is ideal as an entry-level 19" monitor. What it lacks in price it more than makes up for in quality. Impressive features of the LS902UT include a 30 - 96 kHz horizontal frequency, a 200 MHz video bandwidth and perfect resolution. This model is the first in iiyama´s Venture Range of 19" monitors - the entry-level line with exceptionally low prices.

Vienas čiuvakas turi šitą Iiyama tai gyrė žviegdamas Šypsena Man pačiam ir tas plokštumo vaikymąsis yra pižoniška Šypsena

Taigi, kas geriau - plokščias 17" Samsung ar 19 colių Iiyama entry level?
Kaina Iiyamos 23 litais mažesnė Šypsena
Su patarimais pirk LCD eikit kuo toliau, LCD tik skaičiuotuvam ir mobilkom Šypsena

Pats sedziu prie nf samsungo,patenkintas labai,ir manau kad jei ilijama neplokscias tai nf gerew,minuselis-truputi geometrija pacioj nesueina,1 mm pasikeles kairys krastas.Aisku kiekvienam monitoriuj turbut nera ideali geometrija.Bet vaizdo kokybe labai gera,buba 12-16 val prasedziu,akims jokio pavargimo nesijaucia.Ir kai rinkausi monitoriu,keliau senas temas,dauguma rekomendavo butent sita samsung.

Turejau iiyamas 2, abiem labai dzhiaugiaus, o shita megapolyje esu mates, ir jo "neplokshtumo" ne ka ir tesimato… Bet jei reik plokshtaus, tada imk galingesni iiyama arba ta samsunga Mirkt

kas dėl iiyama, tai vien is kainu man itartinas sis modelis (fortako kainos):
IIYAMA VM 1451 (LS902UT), 19" / 96KHz / 0.26 / 200MHz / [email protected] / TCO99 630.65 Lt. 621.64 Lt.
IIYAMA VM Pro413 (HM703UT), 17" / 96KHz / 0.25 / 160MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron MM High Brightness 972.62 Lt. 958.72 Lt.
IIYAMA HM704UTc, 17" / 96KHz / 0.25 / 160MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron MM High Brightness silver / blue 972.62 Lt. 958.72 Lt.
IIYAMA VM Pro454 (HM903DT), 19" / 130KHz / 0.25 / 345MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron MM HighBrightness w / speakers w / USB 1510.55 Lt. 1488.87 Lt.
IIYAMA VM Pro455 (MM904UT), 19" / 96KHz / 0.25 / 200MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron MM HighBrightness 1096.23 Lt. 1080.49 Lt.
IIYAMA VM Pro513 (MA203DT), 22" / 110KHz / 0.24 / 280MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron NF 2178.28 Lt. 2157.34 Lt.
IIYAMA VM Pro514 (HM204DT), 22" / 142KHz / 0.24 / 390MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron U2 2xD-sub Speaker USB sRGB 2440.90 Lt. 2417.43 Lt.

Nenoriu tiketi, kad 19" monikas zymiai pigesnis uz 17"

Kaina mazha tuom, kad jo ekranas nera 100% plokshchias…

mano ponai, iiyama pigus todel kad nera plokščias ir yra entry level - premjera kai po tokia (kad žmonės susižavėtų Šypsena
Man psčiam daug svarbiau yra 19" negu plokštumas Liežuvis

geriau nepirk jamos… yra toks paprastas dalykelis : pirma partija bandoma… tai kad nesinoretu buti bandomu triusiu…

plius koks te tas kineskopas ? kas tokius dar naudoja ?

prie 1280 x 1024 / 90 Hz tik 85 dirbsi… hm na nezinau nezinau man mazoka

iiayama yra labai rimta firma expermentiniais bandymais labai abejoju ar uzsiminetu. Tawo wietoj ash rinkciaus iiyama. Pats esu turejes wiena, taj tik Gerai galiu pasakyt Cha cha jokiu problemu neturejau Laimingas

P.S Ant LCD newarykit Kietas

Pas mani tai sitas monitorius (IIYAMA VM Pro454 (HM903DT), 19" / 130KHz / 0.25 / 345MHz / [email protected] / TCO99 Diamondtron MM HighBrightness w / speakers w / USB) rodo puikiai
Apakęs tik visu IIYAMA moniku "trukumas" dezeje nebuna firminiu draiveriu,Ne reikia siustis is Ju svetaines ir buna kad kai instaliuoji ant XP jie keikiasi, der nera spalvu kalibravimo softo

Iiyama monikai neblogi, neblogi. Teko su keletu reikalų turėti. Ypač įspūdingi 22". Dėl neplokštumo, tai pats namie suriu ne plokščią Sony, tai kažkaip didelio skirtumo nejaučiu nuėjęs į darbą prie 19" LaCie. Nu skirtumas yra, bet daugiau dėl įstrižainės. 19" yra gerai. Jei filmus žiūri, tai nafik tau 17". Kuo didesnis. Aš tai iš viso prie didelio teliko (70 cm) pasijungęs, bent matosi, o per 17" tai gaidys žiūrėti. Imk 19". Aišku, vaizdo kokybe ir spalvų tikroviškumu jis nusileis Samsungo NF modeliui, ne ta klasė, bet jei tai nesvarbu, svarbu dydis, tai imk didesnį. Jei būtum dizaineris, tikrai rekomenduočiau tik NF.

kas tau sake kad rimta firma ? visos firmos yra rimtos…
taip pat tos kurios bankrutavo irgi buvo rimtos firmos Cha cha

nu dizaineris tai aš nesu ir nebūsiu, bet dėl Iiyamos dar labai negražiai buvo pasakyta
entry level - tai pats paprasčiausias modelis tarp kitį siūlomų, (jo parametrai - įstrižainė, dažniai, yra viena, bet visuma kokybinė ypač taško fokusas - yra entry - t.y. žemesnė nei vidurkis, nuo ko prasideda pasiūla), kitaip - žemiausia klasė - bet viską reikia savo akimis pamatyti, tik tada gali spręsti

dargi primenu, kad monitorius bus naudojamas filmam ir schemom.

pats sita iiyama turiu, nesiskundziuKietas

Ash ir toki turiu Šypsena Taip pat ir 410 (15’) modeli Mirkt