II zingsnis link Graiko

II zingsnis link Graiko

uh… Nekaltas

raudona po pirties…

is pradziu perskaiciau raudona po patirties Cha chabet paskui normaliai perskaiciau nieko tai gal susijaudinai ir paraudonavai? juk vistiek biski susijaudinai idomu kapi graikas nu bet visiems smagu buvo ir dalyvaima ir ziurovam Gerai Taip

manes tik chebra uz pavadinimus nesmerkit as nu taip truputeli exprimptu

nieko nieko…

del susijaudinimo… tai ne velnio! mano poziuris i sita stripiako pasirodyma buvo grynai profesinio pobudzio Liežuvis visa tai turejo suteikt jum grazu regini o ne man pasitenkinima Šypsena bet siaip ar taip buvo faina… Dabar i ziuriu i sia foto ir nesuprantu ka as ten darau… Šypsena Neatsimenu:/

visigi susijaudinai Liežuvisna gerai nesigincysim as paskysiu ka tu darei: darei tai ka tau sake RICIUS daryt Šypsenadabar man pasakyk ar as neteisus ???

as ir neplanuoju gincytis Liežuvis cia Ricius show dare tai ji ir vadovavo, t.p. ji daugiau patyrus viesuose pasirodymuose (nors ir ne stiptizo) tai geriau zino ka ir kaip Šypsena tai negi neklausysi zmogaus, kuris labiau ismano reikala. Galeciau pasigincyt del jaudinimosi Šypsenaabsoliuciai jokio Liežuvis, nesijaudinau nei sexualiai nei kaip kitaip Liežuvis Liežuvis Liežuvis Liežuvis, problemu kilo tik su vienas kito supratimu, reikia pasitreniruot daugiau Šypsena

Juokiasi Juokiasi Cha cha

Nekaltasjio…

Šypsena

o as ne api esexualini o apie kitoki Cha chana kapi ir minejom nesigincysim tu geriau ziani kapi tu jauteisi Cha chapripazystu jog tu nesijaudinai abu buvot kapi real profai Mirkt

aciu Šypsena

aciu Šypsena