Ieškomas rusiškas hiphop'as

Ieškomas rusiškas hiphop’as Laimingas

Ne karta ishgirdau gan pakeliantį nuotaika rusiško hiphopo kūrinėlį. Bet taip ir nesužinojau kas atlieka. Gal kas žinot kokių gerų rusiškų hiphopo grupių? Nekaltas Nu kad kūriniai būtų verti dėmesio Angelas… Norisi paklausyt ką nors ir iš Rytų LaimingasAčiū. Apkabinimas

Emm…kad nzn Ne Nekaltas

Carteris nu nieko ;/

Kasta, BadBalance, Sheff, N’Pans dar prisiminsiu tai dar parasysiu

DeCl, DeCl, DeCl Gerai Seniau klausiau Cha chaŠaunuolė, kad tu nors ne tarp tų durnelių kurie smerkia Rusišką muzika, vien dėl kalbos.

Kasta ir Decel

katne hxper maxima prie nukainuotu cd maciau rusisko repo rinkini su visais declais ir sheff,zodziu visa chebra. 5lt manau ne didelis turtas,galima isskirt tam kad susipazinti.

jo nebloga chebra. turiu originalu ju cd,neprisimenu pavadinimo,labai ilgas. ten dar gabalas is filmo vanilinis dangus yra. tas kur per reklamas partoviai grodavo

Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha chaDECL… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…

man ish rusishku labiausiai patiko kasta, bdb squl, ir belyj pios… pastarojo gabalu yra genetinai sunku gauti

Man is lietuviu rusiskai repuojanciu labiausiai patinka mc skrip [ar kaip ten Nekaltas Cha cha ] ir is vis, dabar labai gerai pastaruoju metu klausosi visas da manifest albumas. O jeigu kazko gryn is rytu, tai decl, sheff, smoki-mo Cha cha

Tai, kam rasyti temoje, kurioje kazkas klausiama, o tu nieko nezinai? Jeigu nezinai - nerasyk ;] Rasys tie kurie domisi ar zino kazka Mirkt

achiu visiems kas bandet padet, jej dar ka atsiminsit - rashykit Mirkt

ash irgi tajp galwojau, bet pwz man ydomu butent taj ko dabar ieshkau Nekaltas

sin-drom.ru/video/sindrom-s4astie.mpg

isgirdau pora rusisku hip-hopo, repo kuriniu… Pavargęs bajsiau nebuna…

Mnogotochie galėčiau paminėti Girtas

Aciu tiems kurie paminejo ir net parode is kru galima atsisiusti

tingiu skaityt kas ka rashe YOG!