Ieskau Renault Espace gerebeju
kas megsta ir myli RENAULT ESPASE AUTOMOBILIUS parasykite apie ji viska gero ir blogo…
Du metus vazinejame ESPASE. Siaip tai visada maniau, kad "vsio cto kanciajetsa na o- gavno", bet sitas renukas man patinka. Didziausias pliusas-talpumas, o benzo ryja taip kaip ir paprastas, penkiavietis automobilis. Beje, detales brangesnes nei vokisku ir daug retesnes. Daznai prakiura arba isimauna dusliarke, sako, tai budinga espeisu liga. Beje, pora kartu "parejo" kuro siurblys, nors bake buna ne maziau kaip 10 litru benzo, zmones sako, reikia laikyti apie 20-30 litru. Musu "garazinis meistriukas" sako: taip ir noretusi viska joje prisukti ir priverzti. Labai patogus ir tuo, kad atrodo didelis, o ilgiu yra identiskas "silkei", priekis trumpas, patogu is visur issisukti. Ir dar vyras sake, ten su kazkokiais voztuvais problema. COOL MASINELE. Aisku, jeigu jau kur atsitrenksi, tai jau neatkalsi- juk plastmasine…
Tevas galvoja pirkti Espace,penktadieni jau turi atvaryti is vokietijos,tai reiks ziuret kas ten do masina.
Neeeee
TIK NE RENAULT ESPACE GERBĖJŲ KLUBAS!!!
Draugelis turi tai gan dažnai jį su tėvu taiso o mes tik 3,14zdavojames
Šiaip kaip aukšiausios klasės minivenui man tie trys gan dežovi išsiimantys krieslai galė tai Sėdi aukštai, viską matai (išskyrus kapoto - reikia laiko įprast)
Na kol nepavažinėjau su ja daugiau nesupratau kas tai per mašina.
Na detalės nėra tokios brangios ir remontuoti teko mažai nors nuvažiavau per kelis metus nemažai km.
Teko dažnai važinėti ir į tolimas keliones, galiu pasakyti kad patvarumo patogumo ir vairavimo atžvilgiu turbūt geresnės nėra mašinos palyginti su kitomis tokių pat metų. Nuvažiuoji 2000km ir nesijauti pavargęs. Net ir dauguma mano draugų persimetė su tokiom būtent važinėti į vokietiją mašinų pirkti ir toliau. O kad didelė talpi ir patogi tai jau net kalbos nėra.
Kas važinėja su protu tai ir mažai genda, kuro normaliai naudoja ir visai smagu važiuoti.