ieskau mielos,geros, simpatiskos merginos rimtai draugystei!!

ieskau mielos,geros, simpatiskos merginos rimtai draugystei!!

Aha susidomejo tavim viena…Cha chaCha chaCha cha

LiežuvisLiežuvisLiežuvis Imsiu ir nerasysiu LiežuvisLiežuvisLiežuvis
Liežuvis Net neuzeisiu pasiskaityt Liežuvis

Aš nekaltas Šypsena Nustebęs

Piktas

2juras
Ko taip susimastei su sypsenele nuliudusiam veide Liežuvis

tai kad su tavim rimtai jauciu ir neiseitu Cha cha kazkaip is karto kitos mintys lystu ApakęsApakęsApakęs Cha cha tai gal tada ir nereik… Aš nekaltas

O tu nesirsk taip, as nepretenduoju i …Mirkt taigi tu pakolkas dar vienintel…Cha chaCha chaCha cha

ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

Ka nori tuo pasakyt, kad ne rimta mane laikaiApakęs
Kokios mintys…Aš nekaltas kur nelystu…Aš nekaltas nereik…Apakęs tai gal su tavim kazkas negeraiApakęsApakęsApakęsNustebęs

mieloji promile tavo darbas kazkoks idomus - tikriausiai is vieno kabineto i kita begioti pastoviai, nes tu vis mano zodzius ne is eiles skaitai Liežuvis
isrinktaja nefilmuosiu - as ja karstai Širdis Bučkis daug Gėlės Dovana duosiu, karts nuo karto Alus ir Taurė padarysim ar dar ka nors. nu bet cia jau su tavim neiseis Aš nekaltas

oj vyruti, rimtos? ir dar iinternetu? baik tu juokus…
bet juk būna stebuklų…Cha cha

oho net tokiu buna,kurie ruosiasi rimtai bendrauti - idomu Aš nekaltas o ar ta rimta draugyste bus ilgesne nei vien naktis??? Mirkt

O gal galima paklaus, kaip tas merginos gerumas atrodo?

As tai tau per gera busiu Cha cha Cha cha Cha cha
Nenoriu pasakyti kad tu blogas Liežuvis joke!

Mielas jurai, jus cia turbut manes ieskot? Mirkt

Šypsena niu tai pas kiekviena vis kitaip pasireiskia. svarbu, kad pasireikstu taip, jog kitos nereiktu garantuotai Gerai manyciau visos Moterys gerutes, tik va ta geruma ne visos parodo Aš nekaltas

Apakęs Ispindejimas Apakęs vidury Apakęs baltos Apakęs dienos Apakęs

niu gal ir taip, bet kad tamsta labai toli Nustebęs

nea Mirkt paziurek i zinutes data Cha cha