Ieskau kambario Vilniuje, arba prasau patarimu tuo klausimu
Nuo rugsejo persikeliu Vilniun studijuoti, taigi, reikia kur prisiglaust. Noreciau issinuomoti kambari pas seimininkus, gal kas turite ka pasiulyti? Rasykite i privata, arba cia.
Ar bent jau patarimu gal galite duot, kaip to kambario ieskotis? Sako, kad per laikrascius nera sansu - kol ji nusiperki, visi jau isnuomoti buna… O kaip ten nuoma per firmas? Gal kokia konkreciai pasiulyti galite, ir paaiskinti viso sito salygas? Nieko nesigaudau…
Labai daug skelbimu yra laikrastyje Alio, tikrai padorus, tk pradek ieskoti siek tiek anksciau, nes pries rugseji tai bus sunkiai padaryti, tu ne viana, kuri nores persikraustyti i vilniu Sekmes…
Kaip tik siandien nusipirkau . Tikrai nemazai…
As visiskai nesigaudau Vilniuje, gal galetumet keleta patarimu? Esme tokia: mokysiuos VU, medicinos fakultete (Ciurlionio gatveje), ir noreciau, kad butas butu ne toliau kaip koks 30 minuciu kelio autobusu ar troleibusu. Taigi, ieskant kambario, i kokius rajonus kreipti demesi, kad si salyga patenkinta butu? Kuriuose is ju susisiekimas prastesnis, kuriuose geresnis? Ir siaip, kurie rajonai skaitomi gerais (ramus, saugus), o kuriuose vakarais vaikscioti nepatartina?
Buciau labai dekinga, jei pasimetusiai mergiotei viena kita patarima mesteltumet…
Na va kokioje geroje vietoje mokysies Ciurlionio gatveje, ji man tai labai patinka…
netoli Vingio parkas. Tai tau reiketu ieskotis Naujamiestyje arba Naujininkuose, bet pastarasis rajonas nepavydetinas…
Dar galima butu paieskoti Savanoriu prospekte kur nors netoli RIMI arba Vingio kino teatro, nes toliau irgi niuru…O siaip kodel tu nenori gyventi VU bendrabutyje, pajustum visus studentisko gyvenimo malonumus ir ne tik…
Sekmes…
na liulia7 parase tik apie viena vln puse ir uzmirso kita gala - snipiskes, zirmunus bei antakalni. sedi i viena trulika ir nuvaziuoji ciurlionio gatven ir nereikia persest. o siaip susirask zemelapi http://www.vilniustransport.lt
Va man irgi aktuali tema, nes keliuosi ir ne daug ka zinau. Kaip tik radau labai nebrangu buta naujininkuose. o kodel sitas rajonas nekoks? man jis visiskai toks pat kaip ir naujamiestis. Be abejo pagal kainas, regis, turetu buti skirtumas.
nu tie kas naujininkuose gimę, augę ir gyvena turbut nieko blogo negali pasakyti apie jį, nes jie jau pripratę, o žmogeliui atklydusiam čia iš kito miesto galo,temstant ir nejauku darosi tiesa pasakius aš ir dienos metu ne kaip ten jaučiuosi
nu baisus rajonas ir tiek
tokių rajonų kiekvienas miestas turi,vieni saugesni,o kiti ne, vat naujininkai ir priskiriami tiems nesaugiesiems
man tiek apie naujininkus, tiek apie naujamiesti isliko tas pats slogutis, kad cia tokie ale pramoniniai rajonai ir panasaus tipo gyventojai (tik nesupykit). Bet … pasiurpino, kad visai neseniai centre, salia gedimino, vidury dienos pora kartu buvo rautasi i labai saugius butus(t.y. saugus rakinamas kiemas ir laiptine ir be abejo butas). taip kad del saugumo kazkaip dar klausimas. Na cia, greiciausiai, mano pozityviu pusiu ieskojimai.