Ieskau info apie: Excedrin, Migraine, Ginkobiloba, ezuole

Ieskau info apie: Excedrin, Migraine, Ginkobiloba, ezuole

Excedrin,Migraine(acetaminophen, aspirin and caffeine tablets)

ar kenkia sveikatai tokiu tableciu vartojimas, ka tos tabletes daro ar tai nera narkotikas. niekada dar nebandziau bet sake gad pasalina miego noraapskritai ka zinote apie kofeino tabletes.jei as negaliu gerti kavos, nes pradeda galva skaudeti ar tos tabletes man panasiai veiks. kiek suprantu tik kad jos pakelia spaudima ir sirdis pradeda smarkiau plakti

Ginkobiloba ar tikrai gerina atminti, kaip ji veikia?
gal kas yra jos kokiu vaistuku geres kokia atsiliepimai gal kas ka zino

ezuole( arba echnaceja), gerai ar blogai
lietuvoje naudojau ezuoles tirpaliuka imunitetui pastiprinti, man tikrai labai padejo, cia USA vaistineje irgi radau na tik gal kramtomos tabletes siuo atveju man pasirode geresnis variantas. pasiteiravau ar galima vaikui duoti ir kiek jei galima (jai du metukai greit), tai man pasake kad paskutiniu metu naujienos ir atsiliepimai nekokie ir vaistininkas rekomendavo net geriau nepirkti. ezuole atseit naujais duomenimis imuniteta gerina tik kol ji geri, o jei nutrauki tai jis labai nusilpsta. gal kas zino kaip yra is tikro. help labai reikia zinoti…

Pirmasis kaip suprantu aspirino analogas…
http://store.yahoo.com/physlabs/medicine-shop-pain-relief-excedrin.htm
l

man nebutinai reikia tiksliu ziniu kas ka skaitete, man reikia jusu nuomones, jei kas ka yra vartoje. tiesiog nuomonesNežinau

ginkgo biloba -padeda varineti krauja po kuna ir smegenis,zodziu greitina kraujo cirkuliacija,kas yra super gerai…naturaliai atsiranda daugiau energijos,jautiesi laimingesnis,be abejo gerina atminti… patariu isigyti,labai geras medelis…