ieskau,hmz...ne sau bet tevui...

ieskau,hmz…ne sau bet tevui…Cha cha

ieskau,savo tevui jo nick’as Laimes-kudikis zmonos… Cha cha REIKALAVIMAI 1)ismatavimai 90-60-90 Drovus2)su dideliu nuosavu namu,namas turetu buti su dideliu baseinu,golfo aikste,ir t.t ir pns. 3)vazinetu su na bent BMW Z-4…(tevui tokia masina nepatiktu,bet bele man gerai) Girtas Juokiasi4)turetu didele jachta… 5)kiekvienais metais mane vestu i Monaca… Drovus6)na savaime aisq ji turetu buti jauna na 18-25metuku ir grazute… am…na kaip paciai pradziai pakaks…atsirado norinciu??? Nekaltastik nieko jam nesakykit,lai tai bus staigmena Juokiasi Juokiasi Juokiasi

tai pats nesugebejo susirasti Juokiasi

tokiu merginu nebuna,tik pasakose Cha cha

e-tau tai turetu ir manes uztekti… Liežuvis

nebloga staigmena noretum iteikt… Cha cha

jei suras, tada as noresiu su tos pupytes sese dvyne draugaut Myliu Cha cha pamanykit, buciau alfonsas Gerai Girtas Juokiasi

sėkmės ieškant Mirkt

tai as tipo nieko ir nesakau-tu gi neturi bmw z-4 Cha cha Ar ne? Cha cha

ot velnias… mano jachta tik medium-size (3aukshtu) Pavargęs

o tu ko pergyveni, cia gi mergos iesko… Nekaltas Juokiasi

TIPO???ojojoj…blynuk tu mano…ka nesupranti,jei tevui surandu tokia zmona,tai bmw’as man pereina… Liežuvis

nevykes budas pasigirti Juokiasi Nu ziurek,gal tarp jusu su jos tevu gal kas ir gausis,bet abejoju Cha cha Nekaltas

*Joy~angel* rašė: * rašė: TIPO???ojojoj…blynuk tu mano…ka nesupranti,jei tevui surandu tokia zmona,tai bmw’as man pereina… Liežuvis Cha cha jo ,gerai ismokiau Gerai Cha cha

Idomu kur tokia rast reikia Nekaltas

Cha cha jo ,gerai ismokiau Gerai Cha chagera mokyne esu… Cha chagreitai mokausi… Cha cha

geras mokytojas Mirkt

Girtas

dekui bet dar nlb paieskos sekmingos Mirkt

vaikeli, niu baik tu pezet Kanda pridek dar sklypa marse ir nuosava zvaigzde, taj isvis kandidaciu skaiciu sumazinsi iki minimumo ir liks tavo tevas ant peciaus vienas