Ieškau drauges (drauges ieškau)

Ieškau drauges (drauges ieškau) Drovus

Tik neapsirikit, ieškau NE meilužes (nebūtų ką išdavinėti) o šeip vyresnės drauges Šypsena Kaune… Klaipėdoj , kur jums patogiau ponios Laimingas

o paneles netinka? NekaltasNekaltas

O tai kiek jau Tau???

As irgi ieskauMirkt Tik va as Kaune gyvenuLiežuvis

Ei panelytes juk yra profiles, viska ir apie mane ir apie Koshakas parasytaMirkt Galite zvilgtelt…ten netgi nuotraukos yraŠypsena

Vyresnes drauges? ApakęsApakęsApakęs o gal antros mamytes prisireike? NekaltasNekaltasJuokiasiJuokiasiJuokiasi

na zinai… tu biski uz mane jaunesnis… bet man tai tiktum… NekaltasNekaltas Myliu

Ar čia mada dabar tokia?Ar didžioji dalis jaunimo su Edipo kompleksu,kad mamyčių ieškoCha cha
p.s.gražūs berniukai,nors imk ir įsivaikinkDrovus

Reikejo berniukams…

dantu nesiepk, svetimo neliesk! Kanda
vienas is ju bus mano NekaltasCha cha

Jei tokios simpatiškos kaip tamsta - tinka Laimingas Drovus

Edipo kompleksas Cha cha niekad nesuprasdavau to Froido Laimingas Savo mama Aš myliu Laimingas bet kitaip Cha cha
O tu kartais irgi pasvajoji apie ką nors originalesnio?? Drovus Apkabinimas

Ir kaip gi tos vyresnes drauges gyvenima praivairint turi?

Manau jus vaikinai ne i ta kluba uzhejot Ne. Jums tinka "Noriu susipazhinti". Cha cha
Ir kokiam dar paivairinimui? BaisuBaisuBaisu Chia tipo moteris virsh 30 kaip egzotinis priedas? Apakęs

Cia gal kaip patirties pasisemimui?

patirtimi gyvenimoMirkt

Na, tikrai Myliu Gerai

… ir tikrai jauni… Nežinau

… (ir Ne nerasysiu, kad as labai sena! Liežuvis Juokiasi)

kas per naujienaApakęs

O šunų ir vyro nebijai?Mirkt

…esu pasipiktines…zhiauriaj…kas chia darosi…atejna visokie iki18 ir nuvilioja musu mergas…blyn tuoj suorganizuosiu 30+ biarnus ir padarysiu tvarka…