Ieškau bendraminčių
…esu vienišas,todėl tai mano desperatiškas bandymas, sielos klyksmas ir viltis paskutinė surasti bendraminčių… …esu jautrios sielos,romantiškas vyrukas,nekenčiantis besišaipančių iš kitų,negalintis net uodo nuskriausti… …esu drovus,bet galiu būt nuoširdus draugas-ir dar man labai liūdna,kad neturiu jumoro jausmo-ką darysi Dievo neduota,bet jei man paaiškina pokšto esmę-labai juokiuosi… …mano hobi-rašyti eiles,spręsti kryžiažodžius,teatras, dailė,komponuoju ikebanas,domiuosi horoskopais,feng shui ir ezoterika… JEI YRA MAN ARTIMŲ SIELŲ-ATSILIEPKIT
…niu viskas, isivaziavommm…
nope sorry tikrai nera tau aritmu xexe
mano hobis irgi ikebana
mielas (Ni), tau raso jauna, likimo nuskriausta mergina, kuri jaucia, jog yra tau artima. tai as esu toji moteris. gyvenant pagal feng shui mokyma yra daug lengviau prisitaikyti prie aplinkos, nekreipti demesio i piktus kitu pokstus, kuriu as nesuprantu… tu man jau dabar artimas net taves nemacius… is kokiu geliu tau labiausiai patinka daryti ikebana? o ezoterika ar senai domiesi? lauksiu tavojo laisko su issamiais atsakymais, nes noreciau isitikinti tavo zodziu teisingumu. visada tavo -as-
GreenXe-kas čia juokinga?
…viena tema gimdo kita…
…
Miela Etherna -ezoterika domiuosi kokius 5 metus, praktikuoju spiritizmą,dievinu Madam Blavatskaya… …ikebanas mėgstu komponuot ant samanų,arba kerpės pagrindo-renkuosi laukines gėles ir beržo šakas,… …nuoširdžiai Tavo-(Ni)
GreenXe-ar galiu bent kartelį į metus būti nuoširdus…
ar gražu taip meluoti…
…nuosirdziai tikiu kad tokiu gali buti… xixi
…kodėl netikit…
todėl kad tave pažystam
jogeliuke-ten tik apsimetinėjimai-o čia aš tikras…
ir vėl meluoji
Tik ką buvai vedęs - dabar jau vienišas?
Mėta-skaityk 14ž.
pardon Čia su tavim ne akys - vieną dieną toks, kitą kitoks.
Manau, mes suradom vienas kita