Ieškau bendraminčių norinčių padėti gyvunėliams prieglaudose

Ieškau bendraminčių norinčių padėti gyvunėliams prieglaudose

Sveikuciai, Sugalvojau toki projekteli, kad padeti prieglaudose esantiems gyvuniukams. Noriu kurti internetini puslapi, jame talpinti prieglaudose esanciu gyvuneliu nuotraukas su aprasymais. Taip pat rupintis prieglaudos salygu gerinimu, ieskoti remeju, rengti akcijas ir tt. 5ci jau organizavo kazka panasaus, bet akcija baigesi, o gyvuniuku prieglaudose nemazeja. Jei turite pasiulymu ar norite prisideti labai laukiu ziniu is jusu. Nebukit abejingi!

Sveika! Palaikau Tavo minti! Kuo galesiu - padesiu!

jei galesiu prisidesiu Mirkt Taip Gerai

Labai kilni mintis Taip kuo galėsiu - tikrai padėsiu Nekaltas

Labai dziaugiuosi, kad pritariate. Jau radau kas sukurs puslapi, bet viena beda - neturiu skaitmeninio fotiko, gal kas is noriunciu prisideti turite? Galetume kartu eiti i prieglauda ir fotografuoti ciucius ar kacius, nes be fotiko niekaip tu nuotrauku i ineta neikelsi. Mano e-mail [email protected] , jei turit ideju, pasiulymu ar norit RIMTAI imtis darbo rasykit, as laaaaaaabai lauksiu Apkabinimas

Idėja labai įdomi Kietas O kokiame čia mieste?

labai faina mintis Taip, man ir labai gaila tu gyvuneliu prieglaudose, tad butu labai smagu jei tavo si mintis taptu realybe Apkabinimas

As gyvenu Vilniuje, o Vilniaus gyvūnų karantinavimo tarnyba yra Giros gatvėje, fabijoniskese. Bet manau galime vienytis, jei atsirastu geru zmoniu, kurie galetu fotografuoti ir deti i puslapi gyvuniukus is kitu miestu.

as is kauno. beje jei viskas prasidetu iki kaledu tai akcija manau butu daug sekimgesne juk daug kas praso seneliu suniuku, kaciuku o va internete zmonems butu labai patogu su viskuo susipazinti Nekaltasgal ka aplankys stebuklas ir jie ras namucius… Apkabinimas

manau reikia nedelsti ir imtis kazkokiu veiksmu. Pirmadieni apie 12 val eisiu i karantinavimo tarnyba paklausti ka jie mano apie toki projekta ir ar sutiktu, kad gyvunelius fotografuotume ir tt. Jei kas norite prisijungti, rasykit, nes man vienai ten eiti bus siek tiek nejauku

ir ash nooooriu Taip

As dabar dirbu 5ci tai is savo puses galiu padeti tuo, kad padarytumem filmuota reportaza ir patalpintumem ji internete (jis galetu buti ir jusu puslapyje)

Tai kas noretumet kartu vaziuot i karantino tarnyba, susitinkam 11.40 vilniaus stoteleje, 53 autikas veza iki pat vietos. Tik parasykit kas vaziuotumet, kad nelaukciau jei niekas neateis Šypsena

Jei butu dar kaunieciu tai prie sito projekto ir as mielai prisideciau Taip

uoj, neparasiau, kad susitinkam pirmadieni 11.40

o toj prieglaudoj buna jaunu suniuku?

beje, gal zinai tikslu tos prieglaudos adresa?

Mažų šuniukų turėtų būti TaipO adresas: L.Giros g. 131, tel. 2736188

nagi einam! Negi niekas nenorit ciuciuku kaciuku aplankyti Šypsena Jei netinka laikas rasykit, pakeisim. Karantinavimo tarnybos darbo laikas 7.00 - 15.15