Ieškau auksarankio mano klozeto bakeliui sutaisyt...

Ieškau auksarankio mano klozeto bakeliui sutaisyt…

kaip sutaisys ash pirma atsisesiu pravierka padarysiu ok?MirktLiežuvis

skambyk santechnikam,jie turi visokiu prichindalu,reikalingu tavo unitazuiMirkt

Su auksinem rankom-nemaciau Aš nekaltas
Maciau kazkokiam muziejui auksini unitaza Cha cha

Su santechnikais paskui Alus kilot neįdomuLiežuvis
O auksinis unitazas gal ir nieko idėjaAš nekaltas

blemba pas mus atvirksciai: vando nebega tai kaip ir mumi nepamaisytu auksiniu ranku meistras Cha cha

Tuoj pasiimu savo didiji plaktuka ir atlekiu. Gyvenime tas tavo bakelis nebeleis… Jau gali eit Alus pirkt Cha cha

Varliukshti, tai gal chia ne unitazo problema, o tiesiog kudroj
vanduo pakilo, todel ir semia …Mirkt Taip sakant, vietines reikshmes
cunamis…Cha cha

O gal geriau plaktuko pagalbos prasykit? Cha cha

tuo pabandysiu uzhipnotizuot ta tavo bakelii…uhhh…hmmm…turetu veikt normaliai…
Šypsena

Galiu aš tau tokius neblogus santechnikus atsiųst. Pas mane dušas buvo blogai prisuktas, tai vanduo pro šona bėgo, ant grindų, o pro grindis - pas kaimynką. Bobutė išsigandus atbėga: “Skęstu” Iškviečiau santechnikus (aišku, apie dušą tada dar nežinojau). Tie nusprendė, kad reikia visus vamzdžius pakeisti. Išgriovė viską po vonia, senus vamzdžius naujais pakeitė. Aš patenkinta, kad galėsiu ramiai praustis, lendu po dušu, o kaimynka ir vėl čia:“Skęstu”. Vėl atvažiuoja santechnikai, apžiūri ir sako:“Čia pas jus dušas blogai užsuktas, todėl ir bėga” Cha cha Cha cha Cha cha O vamzdžių pakeitimas 400 Lt. kainavo. Geri santechnikai. Galiu Paskambink numerį duot Cha cha

Emmi/hahahaCha chaCha chaCha chaCha cha
Na tokiu brakadielų ir aš galiu surast, už kioskų prie VP…

NejuokaukMirkt taip… nusipirkau krikštolinį klozetą ne tam, kad po krūmeliu tupėčiauLiežuvis

Tai jei jau jis toks kristolinis,uzpildyk ji tauriaisiais gerimais,po to svecius galesi vaisint,tai bus lyg savotiskas bariukas

As tai galiu ka nors sulauzyti ar sudauzyti man tai geriausiai gaunasiKietas

Man tai atrodo, kad labiausiai juokesi santechnikai, gave 400 litu…Cha cha

NEZINAU KOKS DURN… GALETU PATAISYT! Cha cha Liežuvis Mirkt

Ledvarni,

o man atrodo, kad jiems jau nelabai iki juokų buvo, nes už 400 Lt. prigert… Cha cha Cha cha Cha cha

Na tu gal ir teisi, nes 400 lt pragerti yra rimtas darbas. Bet, jeigu
brigada patyrusi, tai ir rimtus darbus nuveikia juokaudami Mirkt

Tema tokia, kryziuoti. Tavo persona cia nelabai prie ko - na, biski gal, atsitiktinai pasimaisei… Miegantis