IESKAU: AUKLES!!!

IESKAU: AUKLES!!!

Sveikutes merginos ir moterys!Ieskau aukles savo 14 menesiu suneliuiŠypsena…Darbas nuo Rugsejo menesio…Aukle turetu buti su patirtimiŠypsena
Jei susidomejote rasykite: [email protected]
Laukiu laisku!Atsakysiu i visus laiskus ir suteiksiu daugiau informacijos(ko reikalausiu is jusu,apie atlyginima ir t.t.)

Gali manyti, kad užsitraukei Lygių galimybių komisijos nemalonę, nesuteikdama net šansų vyrams pretenduoti į auklės vietą. Cha cha

Atsiprasau Mariau!!!Vyrai, jei sugebate priziureti vaikus,jums irgi suteikiamas sansas buti mano mazylio aukleŠypsenaŠypsenaŠypsena

[/quote]

Atsiprasau Mariau!!!Vyrai, jei sugebate priziureti vaikus,jums irgi suteikiamas sansas buti mano mazylio aukleŠypsenaŠypsenaŠypsena

[/quote]

O! Vat taip jau geriau…
Aš galėčiau tavo mažylį prižiūrėti vakarais ir savaitgaliais…

Ash galeciau!Šypsena [email protected]

Truputi daugiau apie save…Ar turi patirties?Ar noretum dirbti uzsienyje?

tik reikejo prirasyt, kad darbas ne Lietuvoj Cha chaNekaltasNekaltas

patirties turiu auginant broli.
užsienyje dirbti nenorėčiau, nebent sąlygos būtų nerealios

Ka skaitai "nerealios salygos"?Beja as nenoriu siulyti nieko nerealaus…Šypsena

[/quote]

Truputi daugiau apie save…Ar turi patirties?Ar noretum dirbti uzsienyje?

[/quote]

patirties turiu auginant broli.
užsienyje dirbti nenorėčiau, nebent sąlygos būtų nerealios

[/quote]

Ka skaitai "nerealios salygos"?Beja as nenoriu siulyti nieko nerealaus…Šypsena

[/quote]

na, ką aš žinau… "nerealios" - tai vidutinės lėšos pragyvenimui padaugint iš 2…

beje, tas vaikas - tikrai tavo?

Cia jau kvepia zmoniu prekiavimu! Taip

Taip kazkaip nelabai kvepia gerais darbais Taip laaaabai daug itarimu!!! Ypac paziurejus i ingos puslapi ir .t.t. jauciu nerizikuociau,nors patirties vaiku auginime ir labai daug turiu Drovus

Va,va!!!As iirgi paziurejau!!!Cha cha

[quote]
Ingam rašė:

Beja UGNELE kiek tau metuku?Ir kiek laiko pradirbai su vaikuciais?Tikriausiai tureciau parasyti kiek galite susitaupyti?Jei dar truputi priziuresit mano drauges sunu(jam 8metai,na kad jis pavalgytu,laiku gult nueitu)neislaidziaudami turetumet susitaupyti apie 9000lt(per pusmeti).Uz buta moket nereikia,tad tik maistas ir smulkmenos…Gal ka sudomino?O GAL ZINOT KAS SUSIDOMETU?

1. Visu pirma… tokios sumos per puse metu aukle is lietuvos uzsienyje neuzsidirba. Cia jau makaronu kabinimas.
  2. Tokie dalykai siekiant apsaugoti busima darbuotoja ir darbdavi organizuojami per idarbinimo agenturas (turinciose leidimus idarbinti zmones uzsienyje). Pasirasomi kontraktai. Sudaromos galimybes pakeisti seima, jei viena ar kita puse neatitiko lukesciu. Busima aukle aprupiama adresais, kur galetu kreiptis iskilus problemoms.

O cia tik machinacijos. "Nuvaziuosi pas mano drauge vaiko priziureti ir "susikrausi milijona" per puse metu" - Juokingai skamba.

va man ir reikia aukles… tik as dar mazylio neturiu, bet auklet reiktu mane Cha chaCha chaCha cha …naktimis ir savaitaliais…JuokiasiJuokiasiJuokiasi
reikalavimai: jauna, grazi… fejuska manau labai tiktu… tada gal ir mazylis atsirastu…Baisu

[quote]
Ingam rašė:

…vobsim tep!!! abstanovke issiaiskinau… as noriu ir tinku ir nebijau ir salygos man geros… karocia pasirasau uz puse algos…
vsio ingem, spalio pradzioj prasom mane pasitikt…
…tik vel dabar pagalvojau…
NekaltasNekaltasNekaltas
kad ir siuo atveju gali atsirasti dar vienas vaikelis… …gal… JuokiasiJuokiasiJuokiasi

na daugiau vaikeliu as neplanuoju,uztenka vienoŠypsena