ieshkaw geros siuvejos kaune

ieshkaw geros siuvejos kaune Šypsena

siuveja, pas kuria visada siudawausi roobelius nusprende keisti vejklos kreepti ir nebesiuna Liūdnas o man mirtinaj reikia kuo skubiau pasisiuti shee bej ta Nekaltasgal zinot kas gera siuveja kaune? kuri dirba grejtaj, kokybishkaj, ir patartina ne per brangej Cha cha Žvaigždė ish anxto dekuj uzh info Nekaltas

na taj negi nera merginu ish kawno besinawdojanchiu siuveju paslawgomis… Liūdnas negi niex man nepades… Žliumbia Cha cha

pradek pati siutis Mirkt pasiulyciau, bet tik vilniuje - mano mama turi laaabai gera siuveja Taip

aha, man irgi reiktu kaunietes siuvejos Drovus

aciu uzh pasilyma siutis pacej, bet su rankdarbejs man nesiseka kazko Cha cha mol ne mana stixija Nekaltas

jej rasi praneshk ir man ok? Šypsena

As moku siut bet siuwu tik seimos nariams ir lb artimiem draugams!

ok Šypsena

a, taj kad man ka nors pasiutum turechiau pasistengti tapti two drawge ania? Cha chao kad siut moki taj Gerainepiktybishkaj paveedzhiu Žvaigždė

a, taj kad man ka nors pasiutum turechiau pasistengti tapti two drawge ania? Cha chao kad siut moki taj Gerainepiktybishkaj paveedzhiu Žvaigždė

tam kantrybes reikia Taip Šypsena

zinau viena… bet nemazai ima Mirkt man graziai pasiuvo ka reikejo Mirkt bet siaip tai geriau drabuzius pirkti, is kart matai kaip atrodo Mirkt

nemanaw… parduotuvese roobaj pagal standartus, ishmieras… o pasioona konkrechiai pagal tawe…

be to parduotuvese ne visada ir rasi taj ko nori… bet apie taj galima papasakoti siuvejai ir ji jau igyvendins Nekaltas

be to parduotuvese ne visada ir rasi taj ko nori… bet apie taj galima papasakoti siuvejai ir ji jau igyvendins Nekaltas

[]i ja sutinku… Taip

Na nesiuwu del to jog nenoriu uzsikraut papildomu rupesciu nes be to turiu ka weikt! Nera cia ko pawydet. sau kazka net nepamenu pries kiek laiko siuwausi. Sesei tai i kluba pasiuk ta tai ana mama irgi pataisyt kruwa rubu. Geriausiai buwo kai likus 2dienom iki paskutinio skambucio 2klasiokes uzsimane jog jom sijonus pasiuciau. Siuwau wos ne naktim beto reikejo primatuot na zodziu wiska padariau bet… Wiena sudegino sijonuka su lygintuwu nes nedaejo sintetika lygint ant maziausios temp. O kita lb dziaugesi Šypsena

wargshiuke… Nustebęspriesh shvente shitiek dirbaj… ir dar viena tawo darba shuniuj ant uodegos palejdo Baisu

man tai buna kad as issivaizduoju ko noriu ir kaip graziai turi atrodyt, o kai pasiuva - gaunasi kazkokia nesamone… gal cia tik man sunku itikt Liežuvis