IE8 - total košmar

IE8 - total košmar

Nežinau kaip pas kitus, bet pas mane naujoji IE8 bugina su Gmail - neįmanoma nieko nustatyti Setinguose. Tuščia.

nieko keisto… IE niekada nemėgo švaraus W3 kodo… reikės palaukti, kol gūglas adaptuos fixus naujam exploreriui…

Antras bugas - jei naudoji https, nėra Compatibility View mygtuko. Jei jau taip, tai nafig - 1 minutė naudojimo ir jau 2 bugai, dėl kurių IE8 tampa visiškai nenaudojama.

cheche, visos narsykles turi bug’u Šypsenapvz firefox 3.1 betos turi dideliu problemu su ajax, tad. beje, ko daugiau tiketis is msie?

Total koshmar:img8.imageshack.us/my.php?image=totalkoshmar.jpg Acid3 teste surenka tik 20 iš 100. Verdiktas - totalus bugų maišelis, palaikantis tik 20 proc. W3C standartų. Suprasčiau, jei dabar būtų 1996 metai…

sakyčiau tvarkykis kompą, nes su gmail tai viskas gerai pas mane.

Jo, kodėl turėčiau naudoti naršyklę, kuri tepalaiko 20 proc. standartų ? Ir pasakyk ką gi man tvarkytis, jei tiek Opera, tiek FF neturi visiškai jokių problemų su Gmail.

HTTPS viskas tvarkoj. Visi mygtukai yra savo vietoje. Nebūk kaip Algerdas, pabandė Vistą pusvalandį ir rėkia pusmetį, kad š…

Samot:img19.imageshack.us/img19/6766/compability.jpg

1. Internet Explorer 3,886 80.41% 2. Firefox 726 15.02% 3. Opera 143 2.96% 4. Chrome 43 0.89% 5. Safari 28 0.58% 6. Mozilla 5 0.10% 7. (not set) 1 0.02% 8. Netscape 1 0.02% IE: 1. 7.0 2,547 65.54% 2. 6.0 1,257 32.35% 3. 8.0 82 2.11% Mūsų puslapio Google Analytics statistika. Taigi tenka ir prie IE6 prašyt derint, kad visi ajax dalykėliai veiktų Šypsena Anksčiau rodė ir daug IE5, nemanau kad sumažėjo, tiesiog GA kažkodėl nerodo. Teko kadaise instaliuot Win98 į VirtualBox kad su IE5 patikrint puslapį Cha cha

/dev/null, aš manau taip yra by design. Nes kaip ssl puslapis suprojektuotas, taip jis ir turi veikt, be jokių pakeitimų.

Viskas ten su GMAIL ok. Biski apsitriochalinai devnulijau. O kokio HTTPS tai nerodo IE8?

Faktas vienas - pas mane nerodo, kai su kitomis naršyklėmis - OK. Galbūt dėl to, kad įjungta keletas Labs featurų, galbūt dėl kitko. Visiškai neįdomu - IE dėl savo standartų nesilaikymo nesugeba atvaizduoti to, ką sugeba kitos naršyklės.

Pradžiai reikėtų padaryti Reset web settings, jei kas kam neveikia - padėjo man (tuščias tab’as ilgai atsidarinėjo, dabar OK).

/dev/null: MAN NIEKAS NEIDOMU, AS NIEKO NEZINAU, EIKITE JUS VISI SIKTI! Cha cha Nors faktas, kad yra priesingai Cha cha Bent pripazink, kad pasisiukslinai.

img8.imageshack.us/my.php?image=totalkoshmar.jpg - FF3.0.1 parodė paveikslėlį tik iš trečio karto, IE8 - iš pirmo Šypsena. O šiaip UE8 varto puslapius nepalyginamai greičiau nei FF, o ir startuoja greičiau. Aišku, su standartais tai dar daug ha apšikti. Bet lygiai ir puslapiams daug šikti, kad standartus pasiektų.