Idomybes su acme cd-r 52x ultra speed
Pas mane nec 7900 berods… max greitis yrasimo 24x, bet va idejus 52x acme cd (tik juos kazkodel dabar kioske pardavineja) kepa max 8x greiciu… kame cia pointas? del ko cia tajp
Tikriausiai bloga partija acmes disku parėjo…
taj irgi galima pasakyti, bet… turejau as ir acme cd kur 4x-40x… deja ten greitis buvo ribotas iki 16x bleen dar su tokiu greiciu buvo visaj normaliai… bet kaj 8x
va su verbatimo cd normaliai 24x greiti ir duoda ir kepa… kas su taijs acme cd negeraj… taj nesuprantu
acme esu visiskai nusivyles ir daugiau niekada nebepirxiu…
teko nemazhai disku sugadint…
jums patariu irgi nepirkt
Acme yra paskutinis ***as. Galvojau, kad ne toks ***as, bet tuo galutinai įsitikinau, kai bandžiau acme cd-rw diskus suformatuoti udf formatu (jį naudoja incd programa). Bet su acme diskais nepavyko. Tada spjoviau į tuos diskus ir niekada nebepirksiu jų
o jei uzvedet tema apie cd-r, tai paklaust noreciau.
kokie yra geriausi cdr?
rasau juos tik audio formatu.
darau kopija is originalaus cd. tad idomu, kokie cd geriausiai tam tinka.
Eilini karta sakau kad acme lievi cd
Na, shiaip mano nuomone yra geriau "Verbatim". Dabar nepasakysiu tixliai kox ten modelis, bet skirti irashineti muzikai (pati plokshtele atrodo kaip patefono plokshtele). Apie juos girdejau tik 100%
atsiliepimus
o kas liechia acme plokshteles, tai
Nors ir lietuvuski bet acme tikrai blogiausi, tik jie man yra pridare klaidu juos irasant. Verbatim liuks, o is pigesniu tai Cursor (sveremi kainuoja 99cnt.)Sprendziant is daugumos, nuomone vieninga, reiskia tai bananinis LT produktelis.