Įdomus pinigu dovanojimo budas?
Patarkite, kaip galima butu “idomiai” padovanoti pinigus, na kazkaip idomiau nei vokelyje?Gal kas mate kokiu graziu prikolnu ideju?Dovana jauniesiems…
vienasyk mes ir dovanojom pinigus, tai susiradom deze nemaza, i ja prikrovem malku, ir i dezute idejom pinigus. Malkos su ta mintim,kad kurentu seimos zidini ir niekad nepritruktu tu malku
Kazkas dovanojo maiseli druskos, nes kartu gyvenant teks jos suvalgyt ne viena kilograma, ir pinigu bulvem, kad druska ne taip blogai butu valgyt
Ateina diedas pas gydytoja D: “Daktare, matot rožę šyyknoj? ” G: “Nuu, matai” D: “Daktare, čia jums
”
Paprašykit gėlių salone, kad sulankstytų pinigus ir padarytu drugelius(tipo armonkėle ir vėlute per vidurį perrišta). Tada tuos drugelius ikombinuotu į gėlių puokštę. Kuo smulkesni pinigai tuo daugiau drugelių ir jei skirtingos kupiūros tai ir spalvų daugiau. Esu tai matęs gerai atrodo
kazhkada gavau pinigelius didelej, ispudingoj dovanu dezhej su ispudingu kaspinu bet chia tai buvo dovana su gimtadieniu
Viena karta pagaminau tokia dovana: nupirkau cigareciu pokeli, atsargiai atplesiau banderole ir celofana taip, kad nesimatytu, is vienos cigaretes labai atsargiai iskrapsciau tabaka ir vietoj jo idejau standziai susukta banknota. Cigaretes gala uzkamsiau trupuciu tabako, jog nesimatytu kad ten kas nors ideta. Aisku, sitas zaidimas uztruko ilgiau nei pusvalandi ir sugadinau ne viena cigarete, tad anksto buvau nusipirkes kelis pokelius. Paskui viska sudedam, uzklijuojam ka buvom atplese kad nesimatytu ir padovanojam perspeje neskubeti naudoti pagal paskirti
pavojinga, būtų gaila surūkyti tokią dovaną
Tam ir buvo reikalingas perspejimas
kazkur girdejau buda - nusiperki remeli grazu ir po stiklu kuo mazesniom kupiurom pridedi pinigeliu. Ir padovanoji paveiksla
kadangi koves nesimato, tai as papasakosiu pinigu dovanojimo buda, kuri ji pritaike, o man labai patiko ideja
nuperki puodyne, o ta suma dovanojama iskeiti i kuo mazesnio dydzio monetas ir suberi i puodyne, kad gautusi aukso puodas, vot
manau, kad aukso puodas dar niekam zalos nepridare
Nepadarė, tik įsivaizduok, jei visi per vestuves taip įteiktų ir jaunieji kitą dieną į bankelį išsikeitimui ateitų…
… o dar bankai ir procentą nuo centų skaičiavimo ima…
(kuo smulkesni, tuo didesnį…
Hansabanke tai savom akim mačiau.
)
Mano sese per vestuves panasiai dovanu gavo.Tik ten atrakcija chebra sugalvojo. I simpatiska dubeni buvo pripilta kruopu, o su jomis sumaisyta daug pinigeliu po du litus. Tuomet abu jaunavedziai po sauja pinigeliu su tom kruopom seme, ir kuris daugiau paseme - tas finansus ir valdys. Laimejo mano sese
Po 1 po 2 litus ten jų ne tiek ir daug gaunasi - 200 litų į paprastą bliūdelį telpa Labai patogu juos į taupyklę pasidėt
Man taip padovanojo per vestuves
Mes sveikinome teta 50-mecio proga ir tuos pinigelius (po 2lt) sudejome i maiseli. Kad pilnesnis atrodytu, dar kiekviena moneta suvyniojome i atskira servetele. Bet tai zaidimas, nors laiko turint, galima. Bus zmonems ka veikia. O pinigus keiteme skirtingose nedidelese parduotuvese arba kioskuose, kad jokiu procentu nereiktu moketi.
tikiuosi is kiausinio luksto, pradurus skylute ir isgerus kiausini, visciukus padaryti sugebesit? na, tipo, is spalvoto popiero padaryti vuodega snapa ir sparnus. taigi, in kiausini indeti babkiu, padaryti is kiausinio visciukus, visa tai ideti i trilitrini ar penkiu litru stiklaini ir uzvekuoti
o jei laikys kaip suvenyra?
tegul laiko. ple, milijonu juk nedovanosi, o jeigu laikys 100 ar 200 litu kaip suvenyra, tai argi nuo to turetu galva skaudeti? jeigu isties graziai padarysi, tai ir laikys, o pinigus isleis tik juodziu juodziausiu atveju, arba visai neisleis. dovana gi tam ir yra dovana, kad atsimintu apie dovanotoja.