įdomu

įdomu

yra tokio metalo papigiai, buvęs skirtas lyg ir šiltnamiams anais laikais. tai va noriu ūkinukui pamatus pasidaryt- poliai ir rostverkas. nu ir dabar galvoju, jei vietoj armatūros tokias štangas sudėt> metalas kietas, nesurūdyjęs, tik kad lygus paviršius , ne kaip armatūros, tipo neprikibs taip betonas Nekaltasbet juk ne perdengimui, o pamatams kurie ir taip žemėje ir ant žemės, turėtų sueit, kaip manot ,kolegos?

Keisk į armatūrą per skelbimus ar panašiai, man tokį gaila būtu laidoti į betoną, iškart šiltnamį susivirinčiau.

beje, ūkinukas mano karkasinis, vieno aukšto, skardiniu stogu, vienžo , lengvutis, tai pamatams apkrovos nebus, sumesčiau tokių gelžgalių ir susirištu betonkė Nekaltaskampuose pavirint, ar su dratu kokiu užtektų susukt, nes svarkės neturiu savo

tai aisku, kad tiks, tik kaip sako, gaila butu tokiam reikalui, seniau perdangai naudodavo begius, tiesiog nebuvo is kur gaut tejiniu siju.

velniai žino… biški bijau tokių dalykų… prisižiūrėjau pakankamai kaip sproginėja granitas kai jame esantis metalas pradeda rūdyti ir plėstis. o betonas išvis drėgmę sugeria… bet gal man paranoja, nžn…

Jeigu tokie patys, kaip uošvis yra pritysęs, tai nedėk. Nes betonas nelimpa, rudyja greitai.