idomu kitu nuomone

idomu kitu nuomone Šypsena

as draugysteje butina meile?

kiekvienas atvejis skirtingas Mirkt

O aš visus - ir drauges, ir draugus - myliu. O jei laaabai myliu, tada jis į kitą kategoriją patenka. Mirkt

truputi su klaidom parasiau klausima Šypsena ar draugysteje butina meile? va taip turetu skambet Šypsena

Vinsenta pagal tavo atsakyma manau kad tu dar nezinai kas yra meile. Beje as turbut dar irgi nezinau.

o kaip tavuoju? Šypsena

Man tai nebutinai.

kas per klausimai Cha cha

lietuviski Šypsena

Keshuk, visai neseniai ir aš pati tą pagalvojau. Prisiminiau visus vyrus, kuriuos mylėjau. Pasidariau išvadą, kad gal aš juos kažkaip iškreipta forma mylėjau. Kaip ten benebūtų, norėčiau dar kartą įsimylėti, kad mane mylėtų… ir alyvos bent metus žydėtų. Pastaba: nesu poetė, vardu Gėlelė. Netyčia gavosissss. Kietas

nezinau kaip manuoju

draugysteje svarbus sex’as… Taip

nebutinai… Drovusjuk draugu gali buti keletas,o mylesi tikrai ne visus Myliuva,as turiu nuostabia draugia-taciau meiles jai tikrai nejauciu Ne

drysciau prestaraut. na bet kiekvieno zmogaus reikalas kaip jis galvoja Mirkt

NESUTINKU !!! Nedraugyste be sex’o imanoma,ir atvirksciai - sex’as be draugystes - taip pat Taip

dede11 - o kaip jūs, gerbiamasis, tai atliekate su draugais? Simpatiškas vaizdzialis turbūt, a neee??? Nekaltas

kuriuo atveju geriau? Nekaltas

Dovilyt vyrai mylisi su draugemis a moterys su draugais

Cha chadazniausiai Taipsusipazhinai Labas, isimylejei Myliu, pasimylejei Apkabinimas ir tada liko tik draugyste Labas