Idomu kaip jus reguojate i kvailas zinutes i privata?

Idomu kaip jus reguojate i kvailas zinutes i privata?

DAznai tenka gauti zinutes pvz.LūposGėlė arbaGirtas. Pakui pasneki ir matai kad tai koks vaikys pasiklydes. Gal visai ignoruoti?

o man nieks neraso, tai ir reakcijos jokios Mirkt

As tai i tokias neatsakineju. Kazkaip man neidomu. Bet jei matau, kad fainas zmogutis raso, tai zinoma kad atsakauMirkt

kvailų negaunu Ne
ir pati nesiuntinėju Ne Cha cha
o kas yra kvailo, jei tau parašo Gėlė
nepatinka gėlės? Nekaltas

O aš visada mandagiai padėkoju už parodytą dėmesį. Ir šitie "ono" mikliai atsiknisa.
Tiems atvejams gerai tinka diplomatiški posakiai, ikvėpti vienos žymios firmos (iš prancūziškosios Kanados dalies) tec-supporto frazės pokalbiui užbaigti "jei turite dar kokių nors klausimų, nedvejodami klauskite".

Na kai man paraso pvz. "pupyte, paskambink man" tai as neturiu ka atsakyti.

Uz geles padekoju.
Jei paraso:hei, mazute, kiek tau metu siulau nueit i profaila ir paskaiciuot. Atshoka Cha cha

As irgi pradziuoje mandagiai atsakydavau. Bet kartais gaunu tokius atsakimus, kad ausys nulinksta. Gal bendravimo forma mano netinka, isikalineja vaikezai sako"Turbut tu jau boba esi", bet kam rasyti beliakam, jaigu mato kad as tik seimoje ir 30+ bendrauju. O visai ne blevizgose ar iki 18?

tiesiog nekreipiu dėmesio Ne anksčiau dar mandagiai pasiųsdavau, dabar net nesivarginu Šypsena

kavaila esu gavusi ne per seniausiai nuo kazkokios tai pirma karta girdimos bledaites_bangos ar panasiai… taip ir nesupratau ko norejo…
o i atsitiktines zinutes atsakau, todel ju kvailomis nevadinu.

Pasiunciu graziai, o kartais ir ne… kartais ignoruoju, jei tingiu rasineti… bet nedaznai raso man …kelis issiunciau kuo toliau ir dingo… viena mergina is viso parase, matyt, ne tuo adresu "tu mirsi"… Apakęs tai atrasiau, kad ne ten pataike Mirkt

nekreipiu demesio Šypsena

Labai ziurint,kas raso-dazniausia graziai atsakau,o i kvailas- dedu ignora i psio cia.PiktasPiktasPiktasPiktasKandaBlogai
Ale jei Lūpos siuncia-tai juk labai malonu,tik geriau ne virtualus Cha cha
Kaip ,beje, ir geles…

Kadangi man niekas niekada nieko neparaso (matyt nickas atbaido), tai esu pamirses apie toki privata. Bet manau, reikia dziaugtis kiekviena zinute, juk zmogus skyre Tau demesi, rase Tau, galvodamas apie Tave. Tai nuostabu…
"Kvailos" zinutes - tiesiog neisivaizduoju tokiu…

tau negeda?.. oij oij oij kakije my nezhnyje… Mirkt

Na, vejas karta buvo parases, nes jam patiko mano eiles viename is diary. Labai mane nustebino. Bet tai buvo taip senai…

Flirtas

Jei kvaila zinute ignoruoju, jei protinga kodelgi ne atsakau.

Nereaguoju…