Idomu, ka manote apie aklus pasimatymus?
Kai nera kas veikti, i galva shauna ivairios mintys kaip ta laika praleisti.
kartais jega buna tik va buna nesueina interesai iskart matos kad kazkas negerai buna labai fainai maloniai pabendrauji. tiesiog kaip ant ant ko pataikai
Manau, kad tik nuo taves tai priklauso. Jei parodysi pashnekovui, kad tau su juo neidomu, tai taip ir bus.
O jei tau bus malonu ir jis tai matys - manau viskas bus labai gerai
Tiek teko būti pasimatymuose, ypač su internetiniais vyrukais, tai neduok tu Dieve…jei iš išvaizdos normalūs, tai labai kompleksuoti, o kas blogiausia, būna ir atvirkščiai… geriau pažindintis masinių renginių metu… tai populiariausias būdas ir gana patikimas…
man tai tokiem dalykam laiko gaila. nors esu pora kartu nuejes… na nesigailiu
o ar pati grazuole esi?
Buvau kelis kartus. Nesitikejau sutikti graziu panu (na gal tik pirma karta), tai tokiu ir nesutikau Idomiai pakalbeti pavyko tik su viena, kitos kazkaip tylenes papuole
Na bet bent jau pasivaiksciodavau pora valandu ir arbatos isgerdavau, vis siokia tokia nauda per darbo pertraukeles
Na pradzioj smagu buvo nueit bet po keliu kartu nutariau nebeit nes kazkokie lapausiai visa laika pasitaikydavo, nesu grazuole ar pan. bet bent jau tikrai nelapause (cia aplinkiniu nuomone, galima tiket) Turbut reik daug pabendraut pries ryztantis nueit susitikt…
pati tai niekada neiciau. nemegstu siurprizu.o vat mano grupioke tapo tokio pasimatymo auka. du mano pazistami nusprende suvest kitus du savo draugus ir surenge jiems akla pasimatyma. rezultatai? grupioke su savuoju jau 2 metus laimingai gyvena, o gerai isiklausius galima isgirsti ir veseles varpus!..
nejau, bet idomu butu, turbut tik pirmam kartui
Siaip tai pasitaiko visokiu, ir visai nieko buna, bet dazniausiai tai krokodilai. Zodziu, patarimas, nesitiketi nieko, kitaip labai nusivilti tex
Ejau ir labaj faina. Buvo visokiu merginu visoks ir as joms pasirodziau.
Ir visu pirmiausia eini in aklu pasimatymu ne kazko nukabint o su zmogus susitikt pasiziuret koks jis patiks susitiksit dar karta ne tai ne svarbiausia but saziningam ir atviram.
Ir viskas bus ciki piki
niu buva ir man tokiu nuotykiu, ale visai fain, tik reik priesh tai su tuo zhmogum pora sav pasirashinet, kad isitikintum jog bendra kalba aciras ar nas nedagoniat nereix daryt…
Na jeigu kas tikisi, kad ateis gyvenimo princas/princese, tai tie beveik visada ir nusvyla… Kadangi esu toli nuo Lietuvos, tai susitikau in real tik su viena Bangiete (kuri netoli manes reziduoja) ir buvo . Pasedejom prie
ir
, pashmaikstavom apie Banga ir Bangiechius ir tai
tiesiog buvo virtualaus bendravimo prapletimas (ko visiems ir linkiu).
Shi savaitgali grizthu i gimtaja Lietuvele atostogu ir tikiuosi susitikti
daugiau Bangiechiu prie …
Zhodziu linkiu mazhiau kompleksu ir gero bendravimo (ne pasimatymo, o butent bendravimo)
Visiems