idomu butu suzinoti…kiek pinigu isleidziat kosmetikai?
vat idomu pasidare, kiek vidutiniskai per men isleidziat pinigu kosmetikai - pl. prieziuros, kuno ir veido prieziuros, dekoratyviniai…ir t. t. kitaip tariant, kiek investojat i savo isorini grozi
zinoma, tai gal nelabai derama tema siam klubui, bet sveikata ir grozis neatsiejami…
kai esu vaikinas o ne mergina, manau isleidziam maziau nei jus, kaikurios isleidzia nemazai pinigu “spakliui”
nu prajuokinai, ‘spaklius’ dar ne viskas…
nu siaip vyrai maziau isleidzia, tas tiesa
Kosmetika kosmetikai nelygu vienos firmos toks pat produktas gali kainuoti 10 Lt.,kitos 100-150 Lt.
kas tiesa tas ne melas
Vat jei prie atlyginimo sumos gale kas pridetu 0, tai gal ir pirkciau uz tuos 100-200 Lt, o dabar tenkinuosi 10-20 Lt kainuojancia produkcija…
O kas geriausia, kad sitoj temos vien vyriskos lyties atstovu atsakymai
aha pastebejau ir kas sako, kad Lietuvoj vyrai per mazai savimi rupinas
beje ne tik pasisako, bet dar temos pavadinima pakoreguoja
speju kindziaus darbas
siaip pagalvojau, kad gal per daug sau leidziu, tai ir klausiu
Na o tai kiek tas tavo manymu daug, jei jau taip sakai??
net geda sakyt…po vyro reakcijos
na jis vienintelis pasisakiusiųjų tarpe VIP’as
Na čia manau viena iš tų nišsemiamų problemų… Vyrai ir moterys niekada nesutars dėl kosmetikos naudojimo tikslingumo ir išleidžiamos sumos jai įsigyti
nu tai ir sakau, bet pirstu neisdrisau ‘badyti’
bet kokiu atveju issisuku sakydama, ir kiti tiek isleidzia tai dabar galvoju, kiek kiti idomu isleidzia pinigu
Aš nedaug išleidžiu, gal kokia 30Lt per mėnesį, gal 40, niekada apie tai nepagalvojau, bet maždaug tiek.
Kadangi visi yra kuklūs lietuviai- tai aš paskaičiuosiu: Kremai(dieninis, naktinis, paakiams(Lumene arba Nivea- pagal nuotaiką ))- 80 lt per 3-4 mėn- tiek užtenka. Šampūnas- 20 lt į 2 mėn, kita- kokia 10 lt per mėn(vid, nes būna, kad visai neperku, būna, kad daugiau perkuosi). Tai kiek čia gaunasi
…-40lt per mėn… Daug ar mažai?
man galas
nedaug
Matai, būna, kad vienu ypu praperku kokį 100 lt tokiems dalykams, bet paskui- pusę metų ramu
Kaip kad, kai viskas i pabaiga, tai ir koki 100 tenka isleisti, o jie eiliniai pirkinukai, tai 30-40 Lt per mėnesį