Idomi padetis

Idomi padetis Nustebęs

o man yra toks dalykas, as pats jauciuosi kaip psichologas, nes daug pazistamu ir draugu ( nes pazistamu - labai turiu daug, o draugu - tik 5…) labai daznai kreipiasi i mane prasydami pagalbos ar patarimo, vienu ar kitu klausimu…
tik pastaruoju metu gal jau koki menesi neduoda ramybes ir negaliu issprest vienos problemos…
esam 2 Vaikinai, draugai, ir abudu mylim 1, ta pacia mergina,…(na ,Dieve, mano ar susizavejimas gali trukti 2 metus?..)
Taciau , to jai nevienas nerodom, Jis visada pasakoja savo planus, lukescius, idejas, ( vat as jam nieko nesakau nepasakoju, )( ESU IMTUVAS, o ne siustuvas )…
taigi jis papakoja visada visas savo problemas, dilemas, ir as jam padedu, padedu rasti iseiti is betkokios situacijos,
(kaip deretu kalbetis su ja, ka atsakyti i koki sunku klausima ir pan.) AS JAM PADEDU - IR MAN TAI VISISKAI NENAUDINGA, NES IR AS JOS SIEKIU. AS JAM PADEDU - NES MAN MALONU PADETI BETKOKIAM SAVO PAZISTAMAM( o sirdi pasidaro taip gera, kad galejau padeti ir buti naudingas ir zinau, kad jis vel prasis mano pagalbos )
Idomi situacija ?

Tai ka man Daryti? padeti SAU, bet prarasti drauga…
Ar padeti SAVO DRAUGUI, bet prarasti mylima moteri?.. Nustebęs

man atrodo cia priklauso nuo tos mylimos moters…

gerai o jeigu, as puikiai pazistu ir savo drauga ir ta mergina, ir gerai zinau , kad simpatijos yra vienodos…
ar kokie jausmai yra vienodi,

Geriau padėk sau TaipNeprarask jos NeO kaip jos jausmai-jūs domėjotės???Nekaltas

geriau mergina rinkis.

hei viskas atsiskleistu, tai mergina turetu rinktis, ir tai mano manymu butu teisingiausia Taip

O kaip Tu manai, AR JI ZINO, KAD MANO DRAUGAS IR AS SIEKIAM JA TURETI???NustebęsNustebęs

nors karta atsisakes padet…ir pagalvojes apie save…tu galiprarast "draugus" nes juk daba visad esi ju puseje…
Man taip nutiko siemet ir del to labai jauciuosi blogai…bet Juk ir as turiu rupesciu reikalu…Tad pagalvok…kiek tas draugas tau yra svarbus…Ar nebus taip" Padek kitam , tai jis ant taves pades"

as zinau kad taip nebus , nes as perdaug ji labai gerai pazistu,

optomistasCha cha
geriausia leisti pasirinkti paciai merginai, bet neatmeskim ir to varianto, kad ji gali neissirinkti nei vieno is jusu Taip taip bus apsaugota jusu draugysteNekaltas o jei pasirinktu viena kuri nors, tai ragas tam, kurio nepasirinksNežinau

Tikrai,įdomi,pasaulinio masto problema ,kaip tik tinkanti bičių įvairiapusiškam apsvarstymui.Na tai kas toliau-virškinimo sutrikimai ? Baisu

Nedarik mano klaidos. nemesk draugo

stok i kunigus, galesitada viso pasaulio bedas isklausyti ir draugo neprarasi, ir mergina lankys

Gal vertetu pirma issiaiskinti ar ta mergina nors vienam is jusu jaucia tapati ka ir jus jai, o tada jau reiketu ziureti ka ir kaip darytKietas