idomi jusu nuomone…
is karto atsiprasau tu kas piktinasi kad temos kartojasi… is tikruju tai nemoku neziuret ar tokia buvo ar ne…
nu va ir esme…
kokia jusu nuomone ar gali pana ir bachuras buti TIK draugais? as bandau irodyt kad gali…
o kokios problemos?
tai aisku kad gali
Tai tu ir parasyk savo yrodymus nes as galvoju kad neymanoma
kokie cia gali buti irodymai?
paprasciausiai man asmeniskai yra daug idomiau bendrauti su bachurais nei kad su panom… daugiau randu bendru temu… netgi mano grupej yra 31 bachuras ir 5 panos be manes…tai kaifa gaudau… galbut bachuram tai yra sunku suvokt nzn… kodel negali but tiesiog draugiskais, susitikt, isgert arbatos, gal kada alaus, nueit i kluba pasokt ir viskas…?
Neįmanoma. Niekaip.
Ilgiau padraugavus labiau norisi arba meilės arba susipyksti. Tiek.
Jo man taip yra dabar 1 variantas.
nu galbut ir as kada nors pakeisiu nuomone… gal kad neseniai pradejau su vienu bendraut, tai man atrodo, kad taip ir bus visada… pasistengsiu kad taip ir butu… nebent jis bandys kazka keist…
as irgi manau, kad sunku buti bachurui ir panai vien draugais…vistiek vienas is ju (arba abu) tikisi, kad ateityje ta draugyste peraugs i kazka daugiau…galima gerai sutarti su bachurais…bet buti geriausiais draugais, tai ttikrai nzn…
gali ir yra!
siaip turiu tokia drauge!
[pazystami nuo mokyklos laiku,esame panasiai kaip brolis ir sesuo
siaip buvo tokia tem todel perdaug nesikartosiu
Galiu ranka prie sirdies pridejus pasakyti, kad TIKRAI gali buti TIK draugais! Ir ne bet kokiais draugais, o geriausiais ir kalbeti apie viska nuo A iki Z…
As toki drauga irgi turejau!
Mėta> kodel turejai?
todel, kad nusizude… Ir daugiau tokio nerandu…
Turiu dar kelis gerus draugus bachurus, taciau tokio nebe…
trbt kad tokio ir neberasi… uzjauciu
aciu… stengsiuos susirasti…
Aplamai, as tarp bachuru uzaugus, kartais net su jais geriau sutariu nei su mergom…
gali ir yra
Mėta> ziuriu mes giminingos sielos tada, nes man irgi idomesni pasnekovai buna bachurai nei kad panos… ir dar konkuruot nereikia gal cia tas buvimas tik draugais priklauso ir nuo to kokio tipo pana ar bachuras yra…?
gal ir nuo to… Siaip tai su kai kuriais dar reikia pereiti ta trauka vienas kitam… Buna gi!
Bet pas mane jei draugas, tai draugas! Ir jokiu ten su juo na leva, nes po to nezinau ar galeciau taip bendrauti kaip iki tol…
įmanoma jei su pediku draugauja mergina. tai tada jos būna podrūžkės
As manau,kad imanoma.
Nuo vaikystes turiu keleta labai geru draugu vaikinu.Mes puikiai sutariam ir galim pasikalbeti apie bet ka.O apie nuejima na "leva" su jais net negaleciau pagalvoti.
Su metais jie man,kaip broliai tapo.