Idiotiskos pavardes.
nu net nezinau…
turiu as pavarde… (kaip ir visi zmones ) gal kai kam ji atrodo visai juokingai ir negrazi bei negeidziama… man vaikysteje budavo del jos nervu. bet dabar… susigyvenau su ja
. ji man graziausia
. net kai tekesiu, nenoresiu jos keisti…
na mano laiptinej gyvena V.Gaidys,na as tokios pavardes turet tikrai nenoreciau…
kad ir kokia pravarde bebutu ja tureti yra tikrai zjbs nesakykitjuk buna ju ir izheidzhhianciu bet vistiek ta pravarde arba pavarde yra TAVO
ir nieko chia nebepakeisi
wat ash tai savo pravarde ir pavarde labai didzhiuojuosi…
Loveparade rašė:
kad ir kokia pravarde bebutu ja tureti yra tikrai zjbs nesakykit
juk buna ju ir izheidzhhianciu bet vistiek ta pravarde arba pavarde yra TAVO
Taip taip, be galo zavu tureti kokia gaidiska pavarde, taigi galima ir pakenteti, nes jautiesi tokia unikali persona, nuolat demesio centre, ar ne?
nieko sau loveparade
Na, o as pazystu vaikina, kurio pavade - DULKO!!!
Mano shiaip, visi sako grazi pavarde… Mane daznai tik ja ir vadina!
lenkiskas vardas
Cierka
A negaletu tie, kurie diskusijose sako, kad ju pavardes grazios ar ilgos (17 raidziu!!!), pasigirti i eteriu? Pasigrozetume visi
Ir dar. Turejau bendradarbi amzinatilsi,jo pavarde Stiklius. Tai jis sakydavo: As Stiklius, zmona Stikline, vaikai Stikliukai Jumoristas diedas buvo
Pazystu Maksti (bachura), Gaidi ir dar kelis su ne tokiom juokingom… Beje pas mus sulej mokytoja yra Chasinaityte. Trumpiau tariant Chase
idijotiska pavarde reikia pasikeisti nedlsiant.
As labai pritariu Pinus sylvestriui
jurx rašė:
A negaletu tie, kurie diskusijose sako, kad ju pavardes grazios ar ilgos (17 raidziu!!!), pasigirti i eteriu?
Pasigrozetume visi
Ir dar. Turejau bendradarbi amzinatilsi,jo pavarde Stiklius. Tai jis sakydavo: As Stiklius, zmona Stikline, vaikai Stikliukai
Jumoristas diedas buvo
jei labai idomu tai mano pavarde yra PREIšEGOLAVIčIūTė
Shirshe 77 , Tu skaitei I.Banks "Shirshiu fabrika" ?
Ten turejo but bb
OptimistE rašė:
Loveparade rašė:
net juokingai atrodo kai LIETUVIAI taip sureiksminat kokia jusu pavarde ar pravarde

nugi kas cia tokio jei tu Makstyte ar Papinas?!tik jums brangus LIETUVAICIAI atrodo kad tai yra debiliska pavarde…

paziurekit ir pabandyk issiversti kokios nors uzsienio zvaigzdes pavarde jum tai pat pasirodys juokinga,bet juk jie garsus ir nemanau kad del tokios pavardes labai jau grauztusi

: respect for everything!
Butent!Visokie Akmenys,durys ir t.t…
Nors kazkada skaiciau toki bajeri,jog kai kazkoks krepshininkas atvyko i LT,ishkilo rimta problema…Skambino net kalbininkams aishkintis,juk jei Sulietuvint pavarde,reikia prideti galune S(is,as ir t.t.), o jeigu jo pavarde ,***i"?
Ne i LT,o ir dabar jis zaidzia NBA.O klause Kunigelis,kaip tarti jo pavarde.KUNIGELIS irgi gera pavarde.
turejau klasioka pavarde ZHIBUTIS…