Idiotiskos pavardes. Ar pasikeistumete?

Idiotiskos pavardes. Ar pasikeistumete?

Na va apie kvailokas juokingas ar tiesiog negrazias pavardes Cha cha vat atejo siandiem man laiskelis darbe nuo B.Y.B.E.L.I.O nu ir tiap juokas jama Cha cha

na, moteriai lengviau - jei ištekės, tai gali savo negražią pavardę pakeisti į vyro. O va jei vyro kokia negraži pavardė (pvz. Makštelė ar ***ys Aš nekaltas), tai aš jo vietoj tikrai keisčiau.

O jei uz kokio kiausinio teketumete ar noretumete kiausiniene tapt? Cha cha

Nezinau kaip del negraziu pavardziu,bet man mano buvo pati graziausia tai vyras po vestuviu pasikeite pavarde,o as likau savaja … pacia paciausia Cha cha

Oho ar sunku buvo ikalbet? Cha cha

Kazhkada galvojau kad jei ka - tikrai pasikeischiau, ale dabar mane tokios pavardes tiesiog zhavi, o ypach ju savininkai, to nesureikshminantys, patys pasijuokantys ir kitiems leidzhiantys Cha cha

As zinau viena mergina, kuri kai istekejo, tai vyras paeme jos tevo pavarde, o ji - savo mamos Mirkt

tpfu,tpfu,tpfu, gerai kad mano pavarde labai grazi Cha cha Cha cha Cha cha (ne epiuriene) Mirkt aijk tusau tikrai nenoreciau buti kokia nors putpeliene, Cha cha o pas mane buvo bendradarbis paplavuchinas Cha cha Cha cha Labas
Daaaa prisiminiau, vienas pazystamas buvo kiaulys ir kai zenijosi tai zmona irgi nenorejo but kiauliene, tai jis pasieme jos pavarde

vienas mano kaimynas turejo DRISKIAUS pavarde/ pasikeite i KRAUJALIO Šypsena
jei pavarde tikrai trukdo gyvent - nieko blogo ja pasikeist i zmonos/vyro ar kokia kita Šypsena

pritariu, jei trukdo gyvent nieko bloga nematau, jei pasikeis.
Bet vat man idomu o kodel trukdo? Suprantu, kad mokykloj gali but sudetinga, nes kiek pamenu prie visu, kuriu pavardes turejo kokias nors asociacijas buvo kabinejamasi. Galbut sitas laikotarpis ir ivaro daugiausia kompleksu?
Nors ir chia daug priklauso kaip pats zhmogus reaguoja, jei jam dzin, tai ir erzinantiems nebeidmuCha cha

Marihuana klause :
Oho ar sunku buvo ikalbet?

Nea Ne Cha cha mes gi ne metus draugavom … tai jis jau tik pradejes su manim meila uzsiminet jau zinojo,kad po vestuviu savo pavardi pamirsti gales Liežuvis .

Labas

Jei pavarde aplinkiniams kelia juoka ir pasaipas, geriau ja "mesti per borta". Kam save kankinti ir, neduok dieve, isivaryti papildomu kompleksu. Juk gyvenime yra rimtesniu problemu…

Aha… aš va irgi susielojau vos pagalvojus, kaip gaila man bus mano etatinės krikštamotės pavardės, kurią praėjusį savaitgalį pagaliau pateisinau Cha cha

Prisiminiau mokyklos laikus, kai pas mus mokytojauti pradėjo naujas fiz. lavinimo mokytojas, kurio pavardė - Kurmis. Smagu mum tada buvo stebėt to biedniagos fizionomiją, kai per rugsėjo 1-ąja direktorius jį mokiniams pristatinėjo Cha cha Tramdomas kikenimas netruko peraugti į galinga cha-cha-cha Cha cha

ne nu… as tai mastau, kaip tevai negalvoja apie savo atzalas… jei jau paciam smagu but Pautu ar Bulka, tai buk sau i sveikata… bet kam vaikams tokias pavardes perduot?.. Ar negeriau is karto apsaugoti nuo busimu nesusipratimu, nepatogumu bei gi kitokiu negerybiu ir duot zmonos pavarde ar kazkatais?..
Nejau cia truks plish reikia tokia pavarde per amziu amzius testi? Nejau negana zinoti, kad gimine pratesta su sunaus gimimu?
Ar as kazka ne taip galvoju? Mirkt

nu nezhinau, manau tu idomiu pavardzhiu nesikeichia tie, kas ju nesureikshmina. Tau juokinga - juokis, keista - stebekis, o jiem dzin(arba gal irgi juokinga, ar idomu). Gal tai stipresni zhmones, kad nekvarsina sau galvos tokiais dalykais. Vaikams trukdys - jie ir pasikeis jei ka.
Vienzho, kiekvienas daro kaip jam patinka Cha cha

p.s. as ne apie save cia jei kaCha cha

Kai dar buvo 1 partija, musu rajone partijos pirmasis sekretorius buvo Kurmis, antras sekretorius - Tevelis, mano karinio rengimo mokytojas - Milinis, Ligonines vyr. gydytojas - Sveikata (tebedirba iki siol) Cha cha

nu pasakysiu pavarde liuks buvo mano matematikos mokitoja

Vyras jos buvo pavarde Kiausinis

kokia zmonos pavarde?

Kiausiniene.

Cha cha

Vaikams mokykloje tokios pavardės - kaip peilis po kaklu, o ir studentiškais metais pamenu pravardžiuodavom- turėjom Kiaulakį, Žvirblį ( vėlaiu pasikeitė į Overlingą), na o va neseniai per TV savo mintis dėstė Sysas( tai manasis pakomentavo - kai ant jo labai supyksti gali pavadinti ***alu, ir žvengėm visą vakarą - o rodos jau išaugę buvom iš to amžiaus)
Taip kad manau kad negražią pavardę tikrai reiktų pasikeist.