Idejus dujas kaista mataras, kame kampas?
Kitas var., bent jau silkei po radiatoriumi yra daviklis, tai man tiesiog buvo laidai nuo jo "nusoke". Pasitikrink, manau paprasciausia pradeti nuo lengviausio
Man sotkei ir taip pat buvo… Nusipirkau ir iskart dujas dejau…Ir variklis kaisdavoi ir ventiliatoriu neveikdavo … Tai galvojau kad del duju… O kai pas meistriukus nuvaziavau, tai pasirodo kad sotkej mano buvusioj varikliukas keistas, ir zasinas kuris ji keite blogai kazka sujunge, del to rele isleke… Kai pakeite rele ta viskas normaliai veikt pradejo…
Isidejau dujas (naujos, italiskos, rimtoj firmoj, Audi 80 1,9 i, 1987m.),
ir dabar vaziuojant mieste, stabciojant prie sviesaforu, varikliukas kaista iki 100 laipsniu. Anksciau 90 neperkopdavo, nebent tik per kamscius. Kodel? Gal del to kad ausinimo skyscio padaugejo ir jis ne taip gerai cirkuliuoja? Ar kad duju misinys suliesintas? Nors kaito ir iki suliesinant misini… Ir ventiliatoriaus isijungiant kazkaip negirdziu… Prie kokikos temperaturos beje turi isijungt bulkos ventiliatorius? Ar prie tu dcieju taskuciu ant temperaturos daciko rodyklej sustojus? Bet tie taskuciai jau prie 110 laipsniu stovi.
pasitikrink, gal koki laida nedamovei, arba netaip sujungei, pasitaiko visko, siaip dujos ir ventiliatorius ne priciom
temperaturos daviklis, valdantis ventiliatoriu stovi radiatoriuje. gali buti kad uzstrigo termostatas ir neatsidaro iki galo(dujos kaip sutapimas). todel variklis kaista, o ventiliatorius nesisuka.
bet pilnai gali buti, kad ir dujininkai ne taip sujunge ka nors. o ausinimo skyscio kiekio padidejimas, ausinimui turetu teigimai atsiliepti
ventiliatorius mano coupeshkei suveikia prie 100 laipsniu variklio kaitimas pas man normalus dalykas