Ideali žmona. KOKIA JI ŠIANDIENA?
Įdomu kaip šiais laikais "piešiamas" idealios žmonos paveikslas
pirmiausia turi moketi taisyklingai rasyti ir suprasti pvz ka reiskia IDIALI? nera zodyne tokio zodzio
a piesti galima piestuku, dazai ir pan…
skonio reikalas
kiekvienam skirtingai manau…
vistiek idelios neikas neras
Stipri fiziskai, pasiruosiusi gimdyti 3 - 5 vaikus. Ir turinti du aukstuosius - pedagogini ir medicinini (cia del vaiku), kulinarijos kursu pazymejima.
karta paklausiau savo draugo, kokia noretu tureti zmona (tuo paciu, manau, kokia jam yra ideali zmona). jis atsake: "svarbiausia, kad ji mane suprastu".
o karate kursu dar nereikia?
Paskaityk zurnalus ir suzinosi, kam cia klausinet be reikalo. nors ir taip aisq, kiekvienas laikmetis turi savo idealu - pvz siais laikais svarbu kad butu seksuali, kaip sakant. As to dalyko per daug nesureiksminu. Siais laikais viskas turi but seksualu iki sikrypimo - sekso laikai pradedant sukuosena ir baigiant televizoriumi - viskas turi buti seksualu…
O jei rimtai, tai ideali yra ta, kuria surandi ir kuri yra ta vienintele.
[quote]KleopatraI rašė:
o karate kursu dar nereikia?
[/quote]
DAR nereikia prireiks kai vaikai paaugs
kai pas dukras kavalieriai pradės lankytis
aj, blondinems atleidziama
Jei dabar rinkciausi zmona, seksualumas butu vienas is svarbiausiu dalyku. Noreciau, kad jos poreikis butu kaip mano, o dar geriau truputi didesnis uz mano.
Kiti savrbus dalykai - priimtinas man poziuris i vaiku auklejima, pinigu uzdirbima ir ju leidima, panasus i mano pomegiai.
Taigi, gyvenam ir mokomės, tik va kur rast su tuo didesniu poreikiu? Bent jau panašus būtų, ir tai būtų neblogai…
idealas visada priklauso nuo vyro poreikiu
Turi dirbti ir uzdirbti, tvarkyti namus, daryti pusrycius ir buti geriausia meiluze…
Cha tokią žmoną rastum nebent sulaukęs 60 metų ir vaikų klausymas ar tūrėtum. O pedagoginis, medicininis ir kulinarijos išsilavinimai ateina su laiku ir nereikia šių aukštųjų mokslų.
primeni viena mano pazystama jaunysteje… rinkosi, kad tik pajegi ir daug noretu… issirinko… o dabar bent karta savaiteje isgirsta, kad jis jos nepatenkina ir todel ji siandien susitinka su Jonu, Petru, Staska ir panasiai…
Dabar su juo bendrajant tai jis dejuoja, kad surnas buvo ir kad jei antra karta rinktusi zmona, tai jeu geriau frigidiska, nei tokia…
tyokios ner
kurcia, spitra ir dar nebyle
Žinai, echo, turbūt mano vyrui tai irgi pagrindinis kriterijus, dėl to mane ir pasirinko…dėl to ir skirtis nenori , nors visose kitose sferose, pasak jo, esame visiškai nesuderinami