IDEALAI

IDEALAI

Idealiu zmoniu nera.Klystu-Leninas buvo idealus. Cha cha

is kur tu taip viska gerai zinai?
sleida rašė:

Kazkur skaiciau kad vyrui ideali moteris yra jei ji: Virtuveje gera semininke,gatveje grazuole, o lovoje paleistuveCha cha

Rider rašė:

fantastikos prisiskaitei matau…Cha cha
svajok ir toliau… sekmesCha chaCha chaCha cha

As nesakau kad ji netures trukumu, bet zmogus be trukumu negali buti idealus ( apskritai ar tokiu yra ? ). O beto tai gyvenimo filosofija… Ar as vesiu ka nors, jei ji nebus sauniausia… Tiesa, tik tie mano ir tavo saunumo kriterijai labai skiriasi ir tiek… kokia gi cia fantastika ? Mirkt

anapili Šypsena
Teisingai, skaityk literatūrą! Gerai Tik ne fantastinę. Gal geriau tiktų erotinė?.. Mirkt Ir sėkmės paieškose! Baisu ir pagalvoti, kad gali iškeliauti Anapilin taip ir nepažinęs šeimyninės laimės…

Ledi rašė:

anapili Šypsena
Teisingai, skaityk literatūrą! Gerai Tik ne fantastinę. Gal geriau tiktų erotinė?.. Mirkt Ir sėkmės paieškose! Baisu ir pagalvoti, kad gali iškeliauti Anapilin taip ir nepažinęs šeimyninės laimės…

Uau Apakęs … o Tu turi tokios literaturos? Na tos Širdis erotikos Cha cha

Kiekvienas vaikinukaz yra sawaip idealus! Bet tajppat turi ir sawo
trukumo, tai aisq priklauso nuo jo pachio… Bet idealiu idealiu zmoniu
nebuna! Blogai

anapilis rašė:

ideali Moteris ta, kuri bus mano zmona VyraiGėlėsMoterys

Pagaliau supratau! Daėjo! Pagavau! Cha chaGerai anapili nereikia tau jokios literatūros! Tu ir taip būsi Gerai vyras savo Moterys

anapilis rašė:

sorry, nieko nenorejau izeisti, tai elementari giniba Mirkt
o diskutavom mes ne apie tai, kaip ilgai as ieskojau idealo…
As tik norejau pasakyti, kad kokia ji bebutu ta mano pati, as ja gerbsiu…
BR,
Alus

na tada visiems Alus Cha cha

ieva.k rašė:

galit cia visi varyti, bet mintis idomi. tik va ar ji bus tavo zmona del to, kad ji ideali, ar ideali del to, kad ji tavo zmona? Cha cha

suktas klausimas Cha cha
atsakymas - Taip, ir pirmu atveju ir antru Taurė Gėlės

ieva.k rašė:

sunus rašė:

ieva.k rašė:

bet tai tu saunuolis tada GeraiAlus. cia as tikrai nesisaipau. taip ir toliau…

ieva tai daryk isvadas!
Cha cha Cha cha Cha cha

oi nu ka tu man patarineji…Cha cha pasidariau jau! pasiskubinti tik reikia, nes daug cia merginu perskaite… Cha cha

tai skubek skubek, tikiuosi bent koki emaila jam isspaudei?Šypsena
telefo bent paprasyk

ko tox issigandes? Liežuvis liabutiz Apkabinimas

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Spanieliuke - taigi jau po kiekvieno meeto mano nuotraukos pirmam plane Cha cha be to, ir private yra ideta nuotrauka Mirkt Labasbet siaip, jei tai nebuvo sarkazmas, tai dekui Gėlė

ooo!!! pagaliau pmachiau garsiojo patrioto veideli… Pavargęs Pavargęsalkoholi… fainas tiu!

grazu ziuret…netrink Girtas Angelas

Cha cha

bl trink nx sita fotke, baisu ziuret

bl kaip as atrodau sitoj fotkej, pzdc, ziaurus reikalas

Girtas