…į tamsą…
idomiai …
jo idomiai… tik apacioj labai akina… o virshus idomus
…jei neakintų apačioj,nebebūtų įdomiai ir viršuj…
nu jo. o kai as uzkontrastinu kokia boba su ES veliavele, tai tuoj “fe, photoshopas, blablabla”… o kai Wabalaitis - tai tipo “idomiai”.
Martynukas> reikia zinot ka kontrastint
…nu…nekontrastyta niex čia… …fotkijau į katakombas,su taškiniu expozicijos matavimu,va…užtai čia taip ir gavos…su PS truputį pakirpau,patonavau,parėmijau…
foto su sava nuotaika
va va, Wabailaitis, “tinka konkursui <kas geriausiai moka dirbt su photoshopu>” kaip pasakytu vienas tenykstis zymus fotokritikas.
geras cia patiko man apstrakcija kazkokia ir viskas cia labai ciki piki … net manau galima butu siulyti i geriausias …
…Sunstepx…jokių negative…juk aukščiau parašiau,kaip tai gauta… …kam dar spėliot… …Martynux…dėl PS…čia jau man komplimentas…
…iki pilnaverčio darbo su juo dar toli…kol kas tik bandau šį bei tą…
pradziuginai Wabalaiti. tada tokio vieno veikejo man ipiesta analogiska posaki del PS irgi priimsiu kaip komplimenta
…perfrazavus vieną tokį posakį…jei tikslas pamaloninti akį,tai koks skirtumas kokiom priemonėm jis pasiektas…
teisingai be to taskinis matavimas yra nerealus dalykelis… mano “day off” ekspozicija irgi matuota taskiniu budu… ir leveliai net neliesti
Gerai suzaista su sviesa. Rek
…taip Quest… …teisingai įvaldžius visas fotiko funkcijas (žinoma,jei jų yra) galima pasiekt daug įdomių dalykėlių…net ir be PS…bet galutinis rezultatas vis tik geresnis gaunas kiek padailinus programinėm priemonėm… …prieš pateikiant plačiai publikai…
Neuzkabino net.
6