Į kokias uzsienio salis esate nuvykęs-usi?

Į kokias uzsienio salis esate nuvykęs-usi? Mirkt

Siaip man patinka keliones, tad noreciau paklausti kur gi buwote nuvyke ir ar patiko ??? Gėlė~ Žvaigždė~

buwo berods panasi tema Nekaltas Kietas

daug tokiu temu bw Cha cha

Buwo bet labaj seniai LiežuvisJej nepatinka neatsakinek Liežuvis Nekaltas Laimingas

visos keliones yra tokios UNREAL!!! Myliuteko aplankyti: Latvija,Estija,Lenkija,Vokietija,Turkija,Ispanija,Egiptas, Kenija… Myliu Myliuoi dar daug keliausiu… Girtas Myliu Taip Tūsas

[Buwo daug tokių temų…] LaimingasBuwau Vokietijoje,Danijoje,Latvijoje Laimingas labai trumpas sarašėlis kuris manau laikuj bėgant ilgės ir ilgės Laimingas

uu keip fajniai Laimingas Cha cha

o paciai kur teko lankytis? Šypsena Tūsas

Kaip faaaina…Ash tai tik keliose shalyse buvau Nustebęs [Estijoj, Shvedijoj, Lenkijoj, Slovakijoj, Austrijoj]…Bet ruosiuos dar daug prisikeliaut Laimingas

tokiu temu tikrai jau yra buve… paieska naudoksi Nekaltas

Lenkijoj, Latvijoj ir Turkijoj…kolkas Juokiasi Laimingas Žvaigždė Seip lietuva daugiausiai ishmaisius Juokiasi

as tai latvijoj ir estijoj netgi buvau Apakęs

MindePinde naudojuoz Juokiasi senai jau toz temoz buwo Liežuvis jej nepatinka nekomentuok geriau Cha cha

AirWalk tai saunu Laimingas

~*Starland*~ Niam niam Niam niam Niam niam Girtas

niu as tej buwau:Italijoj 3 kartus ir wel wasara waziuosiu Cha cha,Norvegijoj 2 kartus,Cekijoj,Lenkijoj,Danijoj(bet labai trumpai) Drovus,o sestadieni vaziuoju i Slovakija-Vengrija-Austrija… Girtas Drovusvisur super!o ypac vasaras Italijoj leisti… Girtas Flirtas

blyn noriu i MAJAMIMyliu,Italija,Graikija,Portugalija,Dominyka,Brazilija ir Indija… Girtas Myliu Cha chaech… Tūsas

EsSential uu…nebliogaj nebiogal Apakęs Girtas Niam niam Flirtas Drovus Myliu