I ka pavirsta po skyrybu?

I ka pavirsta Vyras po skyrybu?

yra teorija,kad issiskyre vyrai pavirsta i medziotojus ir suvedziotojus,kersijancius visoms moterims,ar tai teisaNekaltas

alkanas , nesotus , norintis >>>>>>>>>>>

Jei laikysimes teorijos, kad visi vyrai "tokie" Blogai, tai gal is jos toliau isplaukia ir si teorija Nekaltas Teoriju galima ivairiu prikurt Mirkt

O i ka po vestuviu pavirsta simpandzes? Cha cha

o spek, i ka pavirsta Moteris po skyrybuMirkt

Vyrai po skyrybu tampa laisvesni ir labiau prieinami Moteris

Į gardų kasnelįNekaltas

Vyrai po skirybu prisikelia kaip feniksai is pelenu, ir nekartoja nei savu klaidu, nei daleidzia svetimu… patampa gerais strategais…Moteris nesidziaukit, nes del skirybu kalti abu- nesugebejimas isiklausyt- didziausia problema, bet faktas tas , kadVyras pernesa si issiskyrima lengviau.Mirkt

De isiklausimo visiskai pritariu.Man buvo idomu, kaip elsis maniskis
exVyras, tai jo virsmas buvo toks.
1.Sirdo, kad as, tokia ir anokia drisau atsisakyti jo.
2.Ejo su visokiom mergom , ir jaunesnem , ir vyresnem, uz ji.
3.Nusprende, kad atsiras tokia, kuri ivertins ji.
4. Jis ja surado.
5. Ji pradejo lauktis.
6.Jie susituoke ir gime vaikas.
7.Jis ir toliau dairosi po lankas,sako, kad jo zmona gali ilgai netemyti - bet jis ir vel po padu.
8.Jis nutuko, ko anksciau negalejau net pagalvot,toliau depresuoja ,yra be galo sykstus sau ir kitiems.
Kadangi ilgokai gyvenau newtoli nuo jo, tai zinau, ka jis veikia.Dabar jis issidangino ir man ramu.Kas idomiausi, ateina pas mane skustis, kad zmona tokia, anokia, pasakoja intymias detales.Kazkoks kosmaras.Pamaciau ji is kitos puses.Negaliu pasakyt, kad visai nieko jam nejauciu, bet tie jausmai yra tam laike, praeityje.O problemos man ir jo zmonai kyla tos pacios,dar va ir tokia lengvos formos impotencija prisidejo, gerai, kad ta problema ne ne mano, o jo zmonos.

Šypsena

hmzzzz… manau tai priklauso nuo vyro, kai kurie tokiais kaip tu minejai o kai kurie, atsigauna, atjauneja ir tik tada pradeda is tikruju gyventiŠypsena, o dar kita rusis, kurie pavirsta tiesiog siukslem…

į bezdžionytes LiežuvisLiežuvisLiežuvis

is mano stebejimo, dalis vyru nusivilia jausmais, moterimis, depresuoja, buna alkani, kerstingi, vartotojiski girtuokleliai.
kai kuriais atvejais tai greitai praeina (pusmetis, metai), bet jei uzsitesia, gali ir visai nusiristi…
mano pastebejimas apie tuos, kurie paliekami, kai moteris (exzmona) palieka(ismeta) vyra ir jis nueina gyventi vienas, o ne tiesiog i kitos moters namus ir lova.

Bagyra , mane uzknisa toks poziuris: zmona ismeta, o gal kartais buna atvirksciai, kai ji draskosi tarp bermudu trikampio ir iseina, bet budama pati kalta , kartais net pabando trinktelt durim? Draugelio boba sedi Prancuzijoj, jis augina dukra, ir uzaugino, dabar pasirode- noriu jos- figaro- kur buvai anksciau- teisingai nusprende, jis jos tevas, mama, ir VISKAS.Cia del skirybu iniciatyvos drisiupareikst: 50/50 .Nors 70 proc iniciatoresMoteris , bet statistika rodo dazniausia priezasti: neatitiko charakteriai, o rezultatas 50/50.Na del vaiko auklejimo dar but galima atidaryt tema: kas geriau akleja Vyras arMoteris.Cia consensunsuso nepasiektumem: zinau geru Moteris zinau geruVyras kurie rupinas savo atzalom, bo tai yr tavo kunas ir kraujas, ir mest ji likimo valiai but amoralu.Na va isvada: motereles eina ne maziau i kaire nei vyrai: sutinku tik vienu aspektu: vyrai i tai ziuri pro pirstus- nuejau , na tai norma, o moterelem- tai isdavyste.Sito nugincyt negaliu, bet reik gilintis kodel tai ivyksta ir kas kaltas? Jei jis, ji , nesugeba nulaikyt ejimo kairen, vadinas kazkas seimoj ne taipMirkt Priezasciu reik ieskot abejuose- geriausia pasisneket , o nelaukt desines…(Mazas eksperto kryziuocio postas, bet gal as neteisus?)

is pradziu maniau, kad tu riteris kryziuotis.
dabar toks nusivylimas, kad voras kryziuotis…
na baik tuos apibendrinimus is vieno draugelio seimos.
visokiu zmoniu yra, visaip ir buna.
ar pastebejai, kad as rasiau: kai kurie vyrai???
is mano stebetu atveju, kokiu 60% vyru pirmaisiais metais po skyrybu elgesi taip. bet nesakau, kad visi tokie ir tikrai zinau, kad tai mano subjektyvus stebejimas net nesigilinant i esme ir priezastis. Ju (priezasciu) aisku kad reikia ieskot abiejuose. bet cia ne apie tai tema.

"Matau" du Vyras atvejus po skyrybų. Tik jie du yra pakankamai artimi kažkokioms išvadoms:
1.Nei vienas nebekūrė šeimos (bet turi dar daug gražaus laiko).
2. Vienas tik po skyrybų tapo puikiu ir labai pareigingu tėvu savo atžalai.Ja rūpinasi iki šiol. Antrasis, panašu, ir pamiršo, kad turi vaiką. Iš to darau išvadą, kad jis tėvu ir nesijautė, ir vargu ar greit pasijaus. Jam tiesiog nerūpi.
2. Nei viens neprasigėrė ir nenusivalkiojo daugiau, nei valkiojosi šeimoje (iki skyrybų).
3. Vienas padarė stulbinančią karjerą ir toliau jos siekia (visą laiką gali skirti darbui. Manau, kad savo metu jį tai ir išgelbėjo …). Kitas socialine prasme nusirito nuo gana aukšto posto iki bedarbystės, bet tai galėjo atsitikti bet kada, su skyrybom nėra susiję - jis karjerą pradėjo ne nuo to galo. Šiuo metu priėjo vieno lieptelio galą, bet pasistengęs peršoks ant kito.

Štai ir viskas.
Bet kokius apibendrinimus apie "visus žmones" vertinu skeptiškai. Vėliau paaiškėja, kad pasaulis spalvotas, ne tik juodas ir baltas.

O kodel ne i tema: ieskai ir randi, bet jei nenori, tai ir su ziburiu nerasi… nusistatymas, gal noris nutraukt saitus, gal atsibodo, gal kitas- visokiu niuansu pasitaiko… Ir nevadink voru- esu uzkariautojas, pasiskaityk istorija… Karta laimi, karta pralaimi- toks gyvenimas, nepakeisiMirktO ir niekad nededu proc. tai ar kitai pusei: simos reikaluos abu lygus, abu teisus, abu kalti.Va kai pakyla principai ir ambicijos is vienos ar kitos puses taiBlogai Diktato kalba ner pati geriausia, suprask tiek isVyras tiek isMoteris puses…

…ir iki ir po skyrybų visiVyrasyraKiaulė

labai juokiaus pries keleta dienu: sesė brolį (mano vaikai) išvadino kiaule. Šis nė nemirktelėjęs linksmai atsakė: "o tu - mano sesuo" Juokiasi