Hyper RIMI Žirmūnai žuvies skyrius

Hyper RIMI Žirmūnai žuvies skyrius

Noriu pareikšti savo pasipiktinimą Hyper RIMI žuvies skyriuje parduodamos žuvies kokybe.Jau antrą kartą per mėnesį užsiraunu ant nekokybiškos (pagedusios) žuvies būtent šioje parduotuvėje.Ir abu kartus pirkau ne kokią nors eilinį karpiuką ,o gan normalią žuvį.Prieš pat Kalėdas pirkau cielą atvėsintą ledjūrio menkę be galvos,o parsinešęs namo pastebėjau,kad jos mėsytė minkštoka.Kadangi man kilo įtarimas dėl nusipirktos žuvies kokybės,paprašiau,kad žmona tartų savo nuomonę - jai ji pasirodė normali.Tačiau,suvalgius kepsniuką iš šios žuvies,bene tris dienas vėmiau,pakilo temperatūra,išbėrė ir žiauriai skaudėjo kepenis,todėl teko ryti vaistus nuo apsinuodijimo. Pagalvojau,kad tai atsitiktinumas. Tačiau vakar vėl buvau išdurtas.Tame pat skyriuje pirkau pusę lašišos,o parsinešęs namo pajutau nemalonų kvapą.Kai išdarinėjau žuvį,supratau,kad šis kvapas eina nuo riebalų kurie susikaupę apie pelekus.Išpjausčiau juos,sušėriau šuniui ir katinui( šita publika labai apsidžiaugė tuom),o likusią filė nuploviau (berods,kad kvapo neliko).Nežinau ar rizikuoti ir ruošti ką nors iš šitų filiukų ar irgi sušerti gyvūnams? Reziumė: Turiu negerą nuojautą,kad visuose šituose supermarketuose pardavinėjamo principas yra vienodas - iš pradžių bandoma prastumti ciela užšaldyta žuvis.Kai ji neparsiduoda ir kažkiek paguli šaldymo vitrinose,ji pjaustoma į “kepsniukus”,puseles ir pan.Mes perkame ir tikime,kad tai kokybiški produktai,tačiau man jau pradeda atrodyti,kad prekeiviai žino,kad pardavinėja pradėjusią gesti arba ant šios ribos ęsančią žuvį.Labai geras pavyzdys yra su karpiais - iš pradžių jie plaukioja akvariumuose ir žiobčioja burnom,vėliau jie nustipę plūduriuoja tuose pat akvariumuose,dar vėliau jei atsiranda šaldymo vitrinose išskrosti ir be galvų(greičiausiai genda galva ir viduriai,todėl jie yra pašalinami),o dar vėliau jie keliauja į kulinarijos cechus… Taigi,valio bezotchodnoj technologiji Piktas

jei tokios grandines nebutu, neishsilaikytu shviezhios zhuvies bei mesos skyriai… bevelyju pirkt shaldyta, kad ir neskania zhuvi, arba ciela lashisha/menke (svarbu, kad tokios nebutu akvariume, nes kitaip 100% nusipirksi nustipusia ir pragulejusia), arba gyva karpi… Pavargęskeptos mesos irgi neperku tuose marketuose Mirktgraudu…

manau vienintele iseitis tapti veganu. Šypsena

maciau Maximoj svenciu metu kokius 5 ersketus pilvais i virsu… tai jau tikrai ju niekas i siuksliadeze nemete, o supjauste ir uz padoria kaina isparceliavo. galejo bent jau laiku suskubti juos isgriebti, nes baisiai jau nemalonu buvo ta vaizdeli reget…

tai iseina, kad mintant dveseliena.

As tai jau ne karta tokiose parduotuvese maciau zuvu pilvais i virsu BaisuO dar kaip jos ten laikomos, sukista i viena maza akvariuma po keliasdesimt stambiu zuvu, net pajudet jos ten negali, dusta, siaubas kazkoks Nežinau

jau kur parduotuvese-gabaliukais ar kepsniukais - maltinukais,zinok ne pirmo gyvenimo Šypsenateks gaudyti zuvi paciam Liūdnas

man panashiai akropolio maximoj buvo Kanda

man kaip tik visad patiko pirkt lašišos gabalus žirmūnų Hyper Rimi, nes tik ten ji nedvokdavo seliodka… bet prieš savaitę pirkta ten lašiša irgi vanialino seliodka Blogai pasūdžiau ir suvalgiau atbulais dantim, bet dabar jau ilgai jos nenorėsiu Kietas

vakar nusipirkau gatavai kepto karpio ish jusu minimos nusikaltimo vietos taj skonis buvo Veee nzn ar ten ji buvo sugedusi taciau visa likusia dienos dali nuo pietu mano pilvius itartinaj jautesi ir malonumo man nedave jokio Nežinau

zodziu, ne vien hyper rimi cia savo machinacijas ant doru tautieciu vykdo ! Nesenai ish akropolyje esancios maximos nusipirkau sudytos lashishos. Zodziu kaip suprantu ji ir taip negreit genda jei tinkamai laikysi. Tai shaldytuve per 3 dienas supuvo, kvapas zverishkas! Zodziu ir skonio receptoriai uzsitrauke ir t.t. Žliumbia

Viskas teisingai, kaliegos! Taip ir yra su tomis žuvimis. Tiesa šaldyta žuvis prieš užšaldama irgi nemažai gulėjo triume, ceche, transporte ir pan. Be to neaišku kiek kartų ji jau buvo atšilusi. Taip, kad nesijauskit saugūs ir su šaldytais produktais. Viena žuvies technologijos specialistė štai ką man paporino apie silkes. Sūdytos silkės parduodamos su viduriais ir galvomis, vienok suvartojimo laikui artėjant į pabaigą pjaunama galva ir žarnos ir štai jau vitrinoje naujas produktas su pratęstu terminu. Vėl priartėjus “dead-line’ui”, išimami kaulai ir jau turime file su oda arba be odos. Na ir paskutinis etapas - file supjaustoma gabaliukais ir pagaminama mišrainė. Štai ir rinkis žmogau ką pirkti…

lašiša labai greitai genda, jei nepersūdyta, pats kai sūdau- per 3 dienas būtina suvalgyt, nesant ketvirtos jau nebesinori…

niu ka,tik daba daejo kaip ten supermarketuose buna? Juokiasisavo nelaimei teko kazkada ten dirbti…tai zinokit jus beveik viska ir atspejote,kaip ten buna Taipaisku ten padetis dar blogesne…bet ka gi as jau jusu nesiurpinsiu,o ir taip jau pasiurpe…svieziena ten retokas svecias…o kepsneliu,farso ar mesos grill siulyciau niekada neragauti Juokiasio tos zuvytes pilvais i virsu buna pagaunamos ir isdorojamos,tada perkat file Juokiasiskanaus brangieji Juokiasi

visose parduotuvėse taip jau yra. ne tik su žuvim, bet ir su daržovėm tas pats. kai sugesta daržovės - supjaustoma, apipilama aliejum - štai jums ir salotos. ankščiau visoj šioj sistemoj dirbo mano pažystama, tai pasakojo.