Hybrid’as
kas nors bande situos Hybrid’us?! raso kad mieste virs 100 mpg daro (2.8 l/100km) ir autostradoj kokie 56 mpg (max 5l/100km) raso 0-100 - 9.2s, aceit 187 ag kas yra uztektinai, automatas CVT, - svarbiausia - mazas CO2. raso max greitis 190 km/h (kas is esmes per akis) bet idomu kaip autostradoj laiko). nes NM = 127 tik nelabai suprantu ar cia samone gal yra bandziusiu?
bl bl kas per spalva maciau naja q7 rygoj ir nauja xc90 reziume audy scyulpia
ruby red cia tipo. px spalva… spalvos sitos eina:ford.co.uk/Cars/AllNewMondeo/Design#tab4platinum white nebloga
ford.co.uk/cs/ContentServer?pagename=ENGInE/EP2/common/medi a/MediaOverlay&c=Video_C&cid=1205086593322&site=ENGInE kazkaip vis labiau traukia
XC90 jau Vilniuje važinėja, mačiau. Plius minus neblogai, bet nėra 6 cilindrų variklių…
kiek su elektra gali nuvaziuot, 2 mylias ?
auris, dar palauk 10 metu, ir tu 4 cilindru nebeliks
Va tame ir esmė, kad kol gali, dabar imi I6 ir V6.
Čia manau kalba eina apie energi versiją, kuri ~30km gali nuvažiuot ant batareikos, ir tie 2.8 tai įkrovus pilnai iš tinklo. Paprasti hibridai 5.5l/100km daro. Tik nežinau ar europai yra paprastas hibridas. Jankiai turi ir energi ir hybrid.
aš gal susilaikysiu apie Toyotos hibridą ir ten tas visas deklaruojamas nesąmones
tomai, papasakok
Buvau Gariunu masinu turguj savaitgali del idomumo. Tai pilna VOLVO Kai kuriose aikstelese vos ne puse masinu Volvo: V70, XC90, XC60, kazkiek XC70, S80. Matau, kad jau ant bangos sitos
Kazi kaip tie 1,0 ecoboost
ai nėra ką pasakoti… Ekonomiškumo Deklaruojamos sąnaudos vos ne dvigubai didesnės, pas Varšuvoje važinėjančius kolegas maždaug dvigubos, pas tuos, kurie nemažai greikelių turi ir tą viršija…
Kai pas toyota stovi akumas nuo mobilaus telefono, tai nėra ko ir norėt. Šiaip, efektyvumas turėtų būt didesnis, nes vien regeneruosi stabdydamas, o ne vėjais paleisdamas energiją. Aišku menkniekis, bent tiek kažkas įdomaus, nei pilkas dyzelis. Cik mano nuomonė
Tom4s, apypyso tajota eilini karta vartotoja, turbut paskutini karta
nu bl, man su ja kokius 4 metus gyvent paskui reikes
Gmc, patikek kai sluoja volvas dabar… tajotu taip net nepirko, dabar gariunuos kelios aiskteles vien volvom uzsiima, sestadieniais po kelias volvas per pusdieni is vienos aiskteles isnesa