humanitariniai mokslai

humanitariniai mokslai

Noreciau pasiteirauti jusu nuomones apie humanitarinius mokslus.Ka jus apie juos manot ir kokios specialybes labiausiai paklausios siuo metu?

Nežinau

Kokia gali būti nuomonė? Kiekvienas renkasi tai, kas jam įdomiausia ar geriausiai sekasi. Pati esu humanitarė. Aišku, specialybių pasirinkimas gal kiek siauresnis nei “tiksliukam”, bet visada yra iš ko rinktis : politikos mokslai, žurnalistika, filologijos…

tai jo… humanitarams pasirinkimas mazesnis… taciau jei neturi potraukio bei sugebejimo tixliesiems… kas belieka… Mirktas ne humanitaras… Liežuvis

Mano sesuo baigusi humanitarinį sėkmingai įstojo į TSPMI.

Cia kiekvieno skonio reikalas, taciau specialybiu pasirinkimas realams yra platesnis. p.s.As busiu reale Šypsena

ir net ne skonio, o gabumu…

as bet kuriuo atweju busiu humanitare, nes su tixliukais man nepakeliui Nekaltas tik gasdina tai, kad sunku issirinkt, kur stot reiks.

na as pati esu humanitare, jei renkiesi realini profili ar humanitarini ,tai rinkis humanitarini, nes daugiau gali rinktis ir atsisakyti Šypsena o siaip manau humanitariniu profesiju vis del to yra daugiau Nekaltas

As bajgiau humanitarini.Dbr studinu matieka.Siulau rinktis realini+A lygiu istorija ir uzsienio kalba.Tokiu atweju dar pusantru metu(iki egzu pasirinkimo) galesi mastyt,kuo nori but.Galesi rinktis is zymiai daugiau specialybiu.Politikos moxlai kajp bakalauro specialybe nera perspektywu,o merginai-tuo labiau.Tarp politologu jos wisiskaj newertinamos,o,kajp daug kas tikisi,jog dirbs,dirbti ambasadoj ar kokiu sejmo durniaus padejeju gali dirbt bajges bet ka.As rinkciausi realini net jej ir zinociau,jog stosiu filologija Mirkt

na, manau teise buvo ir bus paklausi specialybe… o del to, kad politikoj moterys nevertinamos… pfff!!! gal ir taip, taciau jei niekas nieko nedarys, niekas ir nepasikeis!!! Kanda

Supranti, as humanitarinius tam ir renkuosi, kad nereiketu mokytis dwieju tiksliuju mokslu(chemijos ir fizikos), nes man tai gudus miskas Nežinau taigi nlb iseis pasinaudot tawo patarimu…

As apie politologes o ne apie politikes kalbu.Panele turbut klajdingaj masto,manydama,kad tspmi mokosi tik busimi sejmo nariai.Sejmunu gali is zemke but bajges Šypsena ner wisam pasauly ne wienos zymios politologes.O politikos moxlaj ir yra politologija,brangioji =) o del tejses…Hmz…Jej busi geriausias,tuomet tj tikraj perspektywu…Taciau yra specialybiu,kur jau net ir ne patiem geriausiem labaj daug galimybiu,o ka kalbet apie wirsune… Mirktapie 1000 “uniwersitetiniu” tejsininku kasmet turim nauju…+kolegijos…Tejse lietuwoj bajges ir dirbt tik lietuwoj bewejk gali…1000nauju darbo wietu tejsininkam kasmet…?Sunkiai isiwajzduojama Šypsena