Huawei ir kaitimas

Huawei ir kaitimas

Draugė turėjo Huawei, net neatsimeu koks modelis, bet panašu, kad P7. Bet vienas iš tų, kurie labai kaista. nes užkaito, kol baterija išsipūtė, ekranas sutrūkinėjo ir garantiją anuliavo. Bet dabar galvoja, kad jau geresni jie turėtų būti ir nekaisti. Bet visi Huawei yra tik su HiSilicon Kirin procesoriais, kurie manau ir yra kaitimo priežastis (10 minučių filmuojant jau norisi paleisti iš rankų, nes telefonas karštas). Gal naudojate kas naujausius Huawei, kurių kaina su visais mokesčiais būtų iki 370 EUR? Kaip ten su kaitimu? Nes nepradės skilinėti? Nes mano nuomone Huawei yra prasti telefonai ir siūlau jai Xiaomi arba Samsung telefoną. Netgi manau koks Samsung A5 2016 geriau už P9. Patarkit, būtų gerai, kad žinantys patartų, o ne klaviatūros dračylos Paplepėkim.

Nokia 3310 nekaista ir nedega

tegu ima A5 2016 ir nesuka pautu.Pats sau drasiai imciau.Skelbimuose nauji apie 270e.

290 € su garantija 24 mėnesių, nereikia ir skelbimų. Techniškai aprašyme gal ir mažesni skaitmenys ir skaičiai Samsung’o, bet aš irgi už A5 esu. Nepatikimi man tie Huawei atrodo, bandysiu atkalbėti Šypsena.

Tėvukas naudoja P8 lite darbe rinkosi šitą kažkada prieš metus, anot jo geras telefonas ir batarkė neblogai laiko, Mamkai P8 lite dual sim nupirkau, nes jau nebegalėjau žiūrėt kaip samsungas stringa, anot jos labai geras telefonas po šamsungo, na interfeisas dual siminis daug patogesnis ir nestringa taip Cha chaDraugei P8 paėmiau irgi iš darbo nes pats jau buvau nusipirkęs Z5, anot jos geras telefonas, ir gražūs selfiai gaunasi su priekine kamera Cha cha Šiaip maigęs aš tą P8 nemažai pas ją, nieko jis ten nekaista, bent jau tikrai nebaisiau nei mano Xperia Z5

Ačiū Šypsena. Tas maigymas maigymui nelygus. S6 su vienu iš pirmųjų softų kaito filmuojant. Nežinau kaip dabar yra. Bet įdomu kai gauna didesnį apkrovimą, tarkim filmuojama be sustojimo 10 minučių ir daugiau, ar nepradeda kaisti? Telefoną naudos tikrai nemažai. Priekinė kamera nelabai aktualu, svarbu galinė kamera gera. Ir labai bijo kaitimo, nenori, kad sprogtų baterija Šypsena.

Tai tu ar ji bijo ? Nes pries tai rasaiai, apie save berods, dabar apie ja .

Badas_x, jeigu pats elementarių dalykų nesuvedi tai koks skirtumas kas bijo? Iš šlangos daugiau naudos negu iš tavo komentaro. adminas, ačiū už atsakymą Šypsena.

gsmarena.com/eisa_awards_announced__huawei_p9_wins_best_con sumer_smartphone-news-19959.phpJam A5 geresnis… eGZpertas entry-levelį lygina su flagmanu. Lygint nebent su P9 lite, kuris nekaista

Pagal kaina p9 reik lygint su s6, o ne su a5 2016. A5 yra geras variantas kainu kategorijoje iki 300e

Įdomiai. Pats svarsčiau įsigyti kažkurį modelį iš huawei, bet pasirinkau samsungą (S5 neo). Su samsungu esu filmavęs nepertraukiamai 2 valandas FHD raiška (telefonas buvo padėtas automobilyje ant priekinės panelės pakankamai šiltą vasaros dieną). Na, po 2 valandų buvo šiltas toks, bet karštu nepavadinčiau.

Geriau veikiantis “entry levelis” negu perkaitęs ir nusprogęs “flagmanas”. Čia tik flamingui efix’ui nesuprasti Ufff. Tu bukas, įsidėmėk ir eik iš čia Labas. Ačiū, nuo Huawei atkalbėjau Šypsena.

*pimp…*agalvi tu apgailėtinas, jausk skirtumą tarp brokuotos batarkės ir kaitimo

Turiu p8 lite. Kol atsisiuntė ir įrašė atnaujinimą į 6.0 užkaito.

pasak eGZperto apostrofo turėjo SPROGT!