http://www.charazay.com Krepsinio manageris

http://www.charazay.com Krepsinio manageris

e-basket ta pacia diena gavau kad viskas ore Gerai,bet beveik nieks ten dar neveikia.Bet kai veiks tai Taip

Pastaruju keliu menesiu Charazay tobulejimas rodo kad jis istobules iki tokio lygio kaip hattrick ispopuliarejo per tapati laika

Juokiasi Nesamone!! Kodel jau kzkur vos ne 2 menesius man komandos neduoda? Prisiloginu su savo passwordu, su savo nicku, bet komandos kaip negaunu, taip negaunu… Nekaltas

GAusi Šypsena o kai gausi nesigailesi kad laukei Mirkt

Tikiuosi… Nu bet ar gali buti, kad tiek ilgai reikia laukti? Nekaltas

Jo. cia turbut todel kad sezonas jau prie pabaigos o vietu nera. kai sezonas baigsis gausi vieta naujoje lygos grupeje Šypsena.

GEras daiktas tas charazay.

nieko gero tas charazay Blogai , nepalyginsi su coachingsim.com

sudetingas tas coaching sim

ebasket.tinklapiai.lt/ Lietuviškas, jau galima registrintis ir greit bus baigtas… Kietas

isbandziau visus minetus Šypsena man labiausiai patiko simgalaxy.com … bet ten kai spejau isizaist… man pranese mazdaug mokek baksus… arba registrinkis is naujo… Mirkt taip kad… o is situ … tai siuo metu neabejotinas lyderis coachingsim.com

Nu tas lietuviskas tai kosminis nusimato. Greiciau atidarytu – nekantrauju.

Nu ka ir man tada ant lietuvisko reik uzsireginti Cha cha

Kad neuzregina ten nieko Liūdnas

tai palauk dar…keliu dienu begyje adminai turi patvirtint anketa jei info teisinga suvedei Mirkt tik tada gausi koamnda ir t.t.

nu ka… nesusilaikiau Cha cha varysiu poryt i ebasket uzsireginsiu Šypsena tik dabar kai be neto sedziu, negalesiu skirt tiek demesio kiek coachingui skirdavau Šypsena ir aisq nepretenduosiu i tokias aukstumas, kokias coachinge buvau pasiekes Laimingas

je… teks isbandyt. saunumelis! Cha cha

Bandyk bandyk Cha cha ! o seip pradeti visiem patariu nuo CHARAZAY.com ! nes lietuviskas neprasidejes o coachingsim labai sunkus . Šypsena

nieko tas cs nesunkus Nekaltas o man asmeniskai charazay ir simgalaxy tikras meslas Nežinau Blogai