HTML klausimukas

HTML klausimukas

Sveiki, kuriant puslapiuka ishkilo tokia problema: naudoju <form> duomenim ivesti:

<form action=&quot;process.php&quot; method=&quot;post&quot;>
<input type=&quot;text&quot; name=&quot;email&quot; size=&quot;12&quot; maxlength=&quot;30&quot;>
<input type=&quot;submit&quot; name=&quot;submit&quot; value=&quot;Noriu!&quot;>
</form>

ir man po </form> visada palieka tuscia eilute. gal kas zinote kaip to ishvengti ?

kokia tuscia eilute?

  1. gali naudoti css ir nurodyti kad margin-top ir margin-bootom yra lygus 0.
  2. gali iterpti form i lentele

<table border=0> <form> <tr> <td> visi tavo input elementai
</td> </tr> </table>

Pastebek, kad antruoju budu iterpi form i ne visai teisinga vieta, taciau tuomet tu tarpu nebeturetu likti.

Pirmas variantas turetu buti teisingesnis.

a kuo pasireiškia tas vietos neteisingumas? Angelas
mano akimis žiūrint - viskas tvarkoje - td lauko viduje įdedi forma, kas čia ne taip????

Aciu, pabandysiu CSS (nors to da niekada neciupinau… bus proga ishmokti)

Terpimu i table priesh <tr> buvau pasidares… bet shiuo metu bandau puslapiuka per validator’u praleisti o jis prie tokiu &quot;smulkmenu kabinejas Šypsena

Netersk IT Lietuvos vardo pasaulyje su savom svetainems…

O tu zinoma garsini Lietuvos IT varda ? gal bent pora pavyzduku savo darbu galetum parodyti ?

i privata nusiunciau, kad nebutu cia koks nors gyrimasis…

tegu sau tersia ka noriŠypsena …pasaulyje…hehe…

Sunku paaiskint… Paziurek kur <form> elementas irasytas pavyzdyje. <Table> elementas gali tureti tik su lentele susijusius elementus, tas pats ir su <Tr>, o stai <Td> elemento viduje irasyti galima butu praktiskai bet ka…