HTC Mozart

HTC Mozart

Nuo HD2 parėjau prie šito Apkabinimas

Jau maciau kazkur ir reviuka padarei?

Jo, jei įdomu, apžvalga čia – mugit.lt/windows-phone-7-apzvalga-htc-mozart

Kad ir kaip noretum, bet 8GB niekada nematysi, nes gamintojai vieta truputi kitaip skaiciaujuo, t.y. naudoja si sistema ir ima Kilo = 1000. O kompuose Kilobyte = 1024 Bytes. Taigi 8GB = 8 000 000 000 bytes. 8 000 000 000 / 1024 = 7812500 Kilobytes 7812500 / 1024 = 7629 Megabytes Del konvertavimo vienetu yra prarandama vieta. Tai maximumas kuri galetum matyti butu 7.6GB O siaip - geras interviu Gerai

Laikui bėgant įsivažiuos man atrodo WIndows Phone 7. Nors ir nepatinka man UI, bet užtai viskas labai gerai ir patogiai padaryta Gerai. Ir kaip naujai OS - pirmas blynas neprisvilęs.

Eilinis HTC…

Na ne visai eilinis – šitas su Windows Phone 7. Beje, ir 8MP kamerą turi.

Aš apie išvaizdą.

as tai apie…WP7-specific limitations * No system-wide file manager * No Bluetooth file transfers * No USB mass storage mode * Limited third-party apps availability * No Flash or Silverlight support in the browser * Too dependent on Zune software for file management and syncing * No video calls * New ringtones available only through the Marketplace * Music player lacks equalizer presets * No multitasking * No copy/paste * No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software) * No sign of free Bing maps Navigation so far * No internet tethering support * No handwriting recognition support * Twitter client does not integrate with phonebook Nežinauman asmeniskai tai toks vaizdialis kad patys WP nusi-downgrade’ina tam kad butu kur tobuleti veliau…t.y. nauja serija telefonu dadedant kazka papildomo,ka kiti telefonai jau seniai turi…toks truputi Apple marketingo triukas…kuris veliau,kaip parode dabartis,irgi atsigres pries pati WP

Stebuklas o ne devaisas tas wp7 ir ne kitaip. Gerai