HTC Mozart
Nuo HD2 parėjau prie šito
Jau maciau kazkur ir reviuka padarei?
Kad ir kaip noretum, bet 8GB niekada nematysi, nes gamintojai vieta truputi kitaip skaiciaujuo, t.y. naudoja si sistema ir ima Kilo = 1000. O kompuose Kilobyte = 1024 Bytes. Taigi 8GB = 8 000 000 000 bytes. 8 000 000 000 / 1024 = 7812500 Kilobytes 7812500 / 1024 = 7629 Megabytes Del konvertavimo vienetu yra prarandama vieta. Tai maximumas kuri galetum matyti butu 7.6GB O siaip - geras interviu
Laikui bėgant įsivažiuos man atrodo WIndows Phone 7. Nors ir nepatinka man UI, bet užtai viskas labai gerai ir patogiai padaryta . Ir kaip naujai OS - pirmas blynas neprisvilęs.
Eilinis HTC…
Na ne visai eilinis – šitas su Windows Phone 7. Beje, ir 8MP kamerą turi.
Aš apie išvaizdą.
as tai apie…WP7-specific limitations * No system-wide file manager * No Bluetooth file transfers * No USB mass storage mode * Limited third-party apps availability * No Flash or Silverlight support in the browser * Too dependent on Zune software for file management and syncing * No video calls * New ringtones available only through the Marketplace * Music player lacks equalizer presets * No multitasking * No copy/paste * No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software) * No sign of free Bing maps Navigation so far * No internet tethering support * No handwriting recognition support * Twitter client does not integrate with phonebook man asmeniskai tai toks vaizdialis kad patys WP nusi-downgrade’ina tam kad butu kur tobuleti veliau…t.y. nauja serija telefonu dadedant kazka papildomo,ka kiti telefonai jau seniai turi…toks truputi Apple marketingo triukas…kuris veliau,kaip parode dabartis,irgi atsigres pries pati WP
Stebuklas o ne devaisas tas wp7 ir ne kitaip.