Fotkinau Jei gerai pamenu Sv. Patriko dienos minejime. Neieskokit didelio meno,fotke is skilties papa… tiesiog seip idomus personazas
Įdomi fizionomija. Nebūtų to merginos peties prieš jį būtų visai fain. O kas tas ST?
Zibaila, kiek žinau, st. yra angliškojo “saint” sutrumpinimas. Na, kaip pas mus šv. Tik įdomu, kodėl autorius Patriką sulietuvint sugebėjo, bet st. anglišką paliko.;]
Aaaaa. Kadangi ST abi didžiosios ir po jų padėtas taškas - supratau, kad tai sakinio pabaiga Būtų buvę St. būt aiškiau, kad tai trumpinimas.
Aš irgi iš pradžių nesupratau, nes po ST irgi rodės, kad sakinio pabaiga, bet kadangi žinojau apie tokią Airijos šventę, tai greit susivokiau, kas čia ir kaip.;]
Rodos, jau maciau kazkur sita darba. Galejo taip but?
Sorry del gramatiniui klaidu Badas galejo, Pries kokius 3 metus buvau cia ji idejas, beto galejai ir photosight.ru matyt.
Na tai gal jau kazka naujesnio idek Ar ir man pradet senus darbus kraut?
kodel ne?! dauguma zmoniu shitam klube tiek ilgai neisbuna !!!
O kai kurie turėtų tobulėt, kažką naujo atrast, užuot nuo senų fotografijų dulkes pūtę
Na nezinau, man voratinkliais apgaugusiais darbais didziuotis kazkaip ne lygis. Seni darbai - tai praeitis, jau istorija, net jeigu tai gera istorija… Fotografas gyvas tuo, ka daro dabar, o nenostalgiskais prisiminimais. Gal uzmigai ant lauru, o gal nieko naujo nesukuri?.. Jeigu kazkurie zmones dar nemate tavo darbu - tai ne tavo rupestis, gal but kiekviena savaite cia ateina po nauja zmogu, tai kiek kartu desi tas pacias fotkes?.. Fotografas yra kurybos sinonimas, o archyvas - antkapio sinonimas. Grazus antkapiai - tai puiku, bet norim kazko gyvo
aš žinau kodėl nieks čia ilgai neišbūna,nes keli senbuviai įsivaizduojantys ,kad yra didžiuliai pasauliniai profai,nuotraukų minusų nepasako,nu gal 1/10 nuotraukų pasiseka. todėl daugumai neišeina tobulėti,o tada dar labiau varoma. o jei nuskyla ir po nuotrauka nerandi komentarų po vieną žodį kaip “mėšlas; neįdomu; nesąmonė; baisu; nepatiko” ir begales kitų,tai būna komentuojama labai detaliai pavadinimas,gramatinės klaidos,žinutės ir t.t. o ,kad jūs taip nuotraukas komentuotumėt… vėlgi žinau ,kad mano šita žinutė bus nepripažinta,apvaryta ir t.t.,o jūs toliau taip darysit kaip darę. todėl nenuostabu,kad čia “išlieka” tik tie patys senbuviai,kurie kaip minėjau įsivaizduoja esą ten nežinau jau kuo,ir džiaugiasi nes vieni kitų nuotraukas dažniausiai liaupsina,nors jei kitas tokią būtų įdėjęs,tai būtų akmenim užmėtytas… žodžiu,mano nuomonė,ir tiek. p.s. vat dabar jau pati parašiau ne į temą. – nuotrauka graži,tikrai įdomus žmogus,tik tie plaukai,ar petys truputį trukdo,bet kaip matau čia yra pagautas kadras,tad būtų nelabai pavykę ir kitaip. ir man nesvarbu,šitai nuotraukai 1, 10 ar 110 metų,ji graži. manau žmogus deda nuotraukas ne dėlto,kad nebeturi ką dėti,o nori kritikos,komentarų. kadangi klube atsiranda kartais ir naujų žmonių,tai atsiranda ir naujų nuomonių. huh,prirašiau
burrbuls> taip, siame saite fotografai ir komentuotojai nera labai stiprus, cia jokia naujiena. Ko gero taip ir isliks artimiausia laika - grynai del sio portalo specifikos. Yra dalyku, kuriu mes nepajegus pakeisti, tad reikia suvokti kur esam. Man atrodo keista teirautis nuomones apie 3 metu senumo nuotrauka, kai turi ir nauju darbu. Norisi tiket, jog autorius turi ir nauju darbu . Man asmeniskai jau po keliu menesiu mano darbai pasidaro neidomus (nors nesakau jog negrazus), nes tai “iseksploatuota” praeitis, o dabarty kyla naujos idejos, daromi nauji projektai, arba nedaromi ir laukiama muzos ar siaip kazko. Idomiausias - naujas, gyvas kurinys, kuris dar kvepia dazais, o tiksliau - dar skamba veidrodziu
Pradekim nuo to kad kartais smagu perskleist senus apdulkejusus CD ir ten rast idomiu dalyku, apie kurios buvai pamirses, ir jasi pasidalint su kolegom… Na o del nauju darbu dejimo… Pries 4 ar 5 metus buvau gan aktyvus klubo dalyvis ir dedavau nemazai nauju darbu. Kaip pradedanciam fotografui noredavosi isgirst konstruktyvios kritikos ir patarimu, deja dauguma cia idetu bent kiek demesio vertu, taciau ne klubo senbuviu , fotkiu nesulaukia visai jokiu komentaru, o tos kurios nera itin kokybiskos ar idomios sulaukia komentaru is vieno ar dveju zodziu tokiu kai visikas meslas ar totalus ****as. Todel dauguma fotografu, kaip ir as pats, isemigruoja i kitus fotosaitus. P.S. Turiu pasiulima adminam: padaryt, kaip ir daugumoj tokio pobudzio galeriju, kad pirmas 12 val. nesimatytu autoriaus ID, galbut tai pskatintu “dedovshchynos” isnykima…
…pastebejau ir as,kad cia liaupsinami tik savi ar kaip ten pavadinus…savas klanas
Audrute> idek gera foto, priimsim ir tave i klana
Ech… na, pakartosiu as L.Donskio citata, nes ziuriu vis apsireiskia isizeide del to, kad ju “šetefru” nekomentuoja:Kritika yra pagarba ir pripažinimas. Tai, kas nesvarbu arba beviltiškai defektyvu, nusipelno tik ignoravimo.
Martinukas apie ta ir kalbam…