HORN Grand Prix VIP
Parduodu 2 pakvietimus (su ofiacialiu rastu) i horn grand prix 1003km lenktynes. Daug privilegiju, patekimas i visas zonas, cia nera ka lyginti su bilietais is bilietai.lt kaina 120lt Veixmas Vilniuje 863146558
Parduodu 2 pakvietimus (su ofiacialiu rastu) i horn grand prix 1003km lenktynes. Daug privilegiju, patekimas i visas zonas, cia nera ka lyginti su bilietais is bilietai.lt kaina 120lt (uz abu) Veixmas Vilniuje 863146558
Parduodu 2 pakvietimus (su oficialiu rastu) i horn grand prix 1003km lenktynes. Daug privilegiju, patekimas i visas zonas, cia nera ka lyginti su bilietais is bilietai.lt kaina 120lt (uz abu) Veixmas Vilniuje 863146558
blinnn internetas ant tiek letas, kad net tris sugebejau patalpinti
turi 6 pakvietimus
ne, tik 2. asmeniskai gauta is jonusio, daugiau tuometu nereikejo, o dabar isvaziuoju i autobanginiu GM.
! PARDUOTA ! p.s. blin kaip greit net nesitikejau…
aij aij aij
o kad butum ankschiau pasiules… nors ir taip nespejau
Na, kadangi man reik truputi kitokiu pakvietimu, sitie pakvietimai, manau, yra parduodami, nes as ju atsisakiau…
uzpyp… rezervuok, vsio imu, o poto atsisakot. zmones, ko jusu zodis vertas? pardavimas tesiasi, nes ubagas $ nesukrapste
staparik> buk suauges. As lyg ir taves atsiprasiau? Ir is pat pradziu gi klausiau apie mane dominanti varianta taves, ane? Tai ko varai vaikiskai cia ant manes dabar? Ir prie ko cia isvis $?
blia prabangiai jus cia ziuriu… blia vis per savo durnuma. jauciu miliona galejau pasidaryt.
ubagss >>> beja,del tavo dominacio varianto, tai bent mano saltinis sako, kad bus atskirai tik VIP. O siap siek tiek susinervavau tada, nes dar keleta zmoniu norejo, bet tau jau buvau pazadejas. Jiems pasakiau ne, o dabar jie nebeatsako… Nu any way, manau kas nors nupirks, nes variantas tai tikrai geras.