Honda Prelude
Sveikuciai
kaip matau,viena is pagrindiniu temu banginiuose pasidare kokiu nors masiniuku fanu ieskojimas.Tai vat ir as is tikruju liabai noreciau surast Pribludu fanune tiek del smalsumo,kiek del naudos
lauksiu bendramasiniu ziniu
alio,negi nieko???
neverk atsiras
Ir cia vienas kitas…
labas
geras pasirinkimas.
as taip pat su tokia vazineju, ir nusiskundimu neturiu
Ir mane priskaiciuokit
mane irgi galit priskaiciuot faini ratukai
tai va dabar turiu klausimeli:pries savaite man kieme ivaziavo i sona kazkoks durnelis ir aisku pabego.sparnas iskilo,ir buvo gan smarkiai ilenktas(dabar byski padoriau,nes siek tiek atlankste)tai vat noriu paklaust:ar nesupus jis man,jei nesitvarkysiu pries ziema???nes masiniukas buvo katik sutvarkytas,perdazytas naujai ir dabar,kaip sakoma,no money-no funny
trumpiau tariant-tvarkytis ar laukt pavasario???
geras apraciux, tik geriau butu jei nurodytum metelius. As ieskau III kartos su DOHC bet niekaip nerandu. Tikriausiai jau ir nepirksiu siemet.
paziurek nario anketaten parasyta
o pas mani DOHCas,bet ieskojau irgi liabai ilgai-kiek ziurejau,visu buvo padrozti varikliai.bet radau)
Zinoma butu geriau jei tu ja susitvarkytum dabar, nes rudys tikrai per ziema nesnaus ir gali gana stipriai pagrauzt ta vieta
Tiesa…gal kas zinot kas vilniuje koki dauzta 92-96 preluda ardo? reiketu sio to…special Alioreklama netinka, nes ten vien kaunas
pasiziurek toki psl: http://www.skelbimas.lt . ten pagal sritis ,kurias pasirinksi,ismes imanomus psl.ten daug puslapiu,manau,kad tikrai ka nors atrasi
irmoshke> aciu uz nuoroda bet kad ji…beviltiska xexe. pazek pati mieloji. ten tik keli skelbimaj susije su preludajs. nius bet aciu uz pastangas! siaip taj klausineju visu gal kas zino ka nors konkretaus
p.s. imesk kelias savo hondikes foto i profaila
kai prisiruosiu nufotkint-butinai imesiu
paziurek omnio skelbimuose.ga bus kas nors.sorius jei nieko nepadejau
ir tu cia tupineji…
atrodo dar viena tema kuria uzgulsiu
to irmoshke ir Low Rider.
zum zum
ok
naujus zmones visad malionu matyt
nauji zmones, nauji zmones
kai reik tai vokietijos sedi…