Honda Prelude

Honda Prelude

SveikuciaiŠypsena
kaip matau,viena is pagrindiniu temu banginiuose pasidare kokiu nors masiniuku fanu ieskojimas.Tai vat ir as is tikruju liabai noreciau surast Pribludu fanuŠypsenane tiek del smalsumo,kiek del naudosŠypsena
lauksiu bendramasiniu ziniu
LabasLabas

alio,negi nieko???
ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

neverk atsiras Taip

http://www.hondaklubas.com/

Ten musu DAUG Mirkt

Ir cia vienas kitas…

labas Labas
geras pasirinkimas.
as taip pat su tokia vazineju, ir nusiskundimu neturiu Šypsena

Ir mane priskaiciuokit Labas

mane irgi galit priskaiciuot Šypsena faini ratukai Kietas

tai va dabar turiu klausimeli:pries savaite man kieme ivaziavo i sona kazkoks durnelis ir aisku pabego.sparnas iskilo,ir buvo gan smarkiai ilenktas(dabar byski padoriau,nes siek tiek atlankste)Žliumbiatai vat noriu paklaust:ar nesupus jis man,jei nesitvarkysiu pries ziema???nes masiniukas buvo katik sutvarkytas,perdazytas naujai ir dabar,kaip sakoma,no money-no funnyLiūdnas
trumpiau tariant-tvarkytis ar laukt pavasario???

geras apraciux, tik geriau butu jei nurodytum metelius. As ieskau III kartos su DOHC bet niekaip nerandu. Tikriausiai jau ir nepirksiu siemet.

paziurek nario anketaŠypsenaten parasytaŠypsena
o pas mani DOHCas,bet ieskojau irgi liabai ilgai-kiek ziurejau,visu buvo padrozti varikliai.bet radauŠypsena)

Zinoma butu geriau jei tu ja susitvarkytum dabar, nes rudys tikrai per ziema nesnaus ir gali gana stipriai pagrauzt ta vieta

Tiesa…gal kas zinot kas vilniuje koki dauzta 92-96 preluda ardo? reiketu sio to…specialŠypsena Alioreklama netinka, nes ten vien kaunasLiūdnas

pasiziurek toki psl: http://www.skelbimas.lt . ten pagal sritis ,kurias pasirinksi,ismes imanomus psl.ten daug puslapiu,manau,kad tikrai ka nors atrasiŠypsena

irmoshke> aciu uz nuoroda bet kad ji…beviltiskaLiūdnas xexe. pazek pati mieloji. ten tik keli skelbimaj susije su preludajs. nius bet aciu uz pastangas! siaip taj klausineju visu gal kas zino ka nors konkretausŠypsena

p.s. imesk kelias savo hondikes foto i profailaMirkt

kai prisiruosiu nufotkint-butinai imesiuŠypsenaMirkt
paziurek omnio skelbimuose.ga bus kas nors.sorius jei nieko nepadejauNekaltasLiežuvis

ir tu cia tupineji… Cha cha

atrodo dar viena tema kuria uzgulsiu Cha cha Labas to irmoshke ir Low Rider.

zum zum

okŠypsena
naujus zmones visad malionu matyt Cha chaBučkis

nauji zmones, nauji zmones Drovus

kai reik tai vokietijos sedi… Nežinau