homeworld 2
nu parsisiunciau isiinstaliavau pasileidziu aptemsta ekranas ir viskas… buvo taip man ant operation flashpoint tai reikejo siek tiek setingus pakoreguot. o ka cia reik daryt ar taip ir liksiu nepazaides…
nezinau deja apie ak game? gal reik ilgaij palaukt tiesiog kaip postal…
nzn dar pabandysiu bet bandysiu tik tada kai nieks negales padet
vis del to nepasileidzia palaukus
bandyk issirasyt naujausius draivus vaizduskes ir garso plokstes…ir dx naujausia isidek…
direktix pas mane 9. o is kur kita.
Kokia pas tave vaizdo plokste?
liūva555 rašė:
laikrastukas rašė:
bandyk issirasyt naujausius draivus vaizduskes ir garso plokstes…ir dx naujausia isidek…direktix pas mane 9. o is kur kita.
Butu neblogai suzhinot kokia pas tave videshke… Beto pas mane DX9b ir viskas ore
nu ne pati naujausia
liūva555 rašė:
nu ne pati naujausia
Tai gal paviadinima zinai
KB8 rašė:
liūva555 rašė:
nu ne pati naujausiaTai gal paviadinima zinai
deja ne. bet nesuprantu kas netinka pirmas ir kataklyzma ejo kuo puikiausiai
) oi prajuokinai
Tai ant 486 ir doom pirmas ejo kuo puikiausiai, tai pagal tave ir doom 3 turetu eiti?
)
Atsiliepkit kas zaidziat homeworld2,gal kam pavyko per ineta lost? nes siap tai ten isbanina graziai…
liūva555 rašė:
KB8 rašė:
liūva555 rašė:
nu ne pati naujausiaTai gal paviadinima zinai
deja ne. bet nesuprantu kas netinka pirmas ir kataklyzma ejo kuo puikiausiai
na, tai padet niekuom negalesim nezhinodami nieko apie kompa
turbut man nelemta pazaist homeworld 2
nelabai ikertu shiap tikrai zinau kad geras geimas apie ka taipogi tik vat klausimas homeworld 2 kada ishejo chia tas naujas ar dar senas ir jei naujas ishkur pompint
CH rašė:
nelabai ikertu shiap tikrai zinau kad geras geimas apie ka taipogi tik vat klausimas homeworld 2 kada ishejo chia tas naujas ar dar senas ir jei naujas ishkur pompint
priesh kokia savaite
http://www.sharereactor.com
liūva555 rašė:
turbut man nelemta pazaist homeworld 2
tu trenktas ple susizinok kokia pas tave video ir kita gelezis pasakys tau zmones is kur parsisiust driverius ir arba veiks arba ne.
Cia jauciu bus kaip ir man
Su refresh rate’u!
Man irgi uzgesdavo ir psio, o po to override pasidariau padoru ir viskas